• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9623.86 1.04
  • Altın: 2497.745 0.55
  • Dolar: 32.5886 0.12
  • Euro: 34.8498 0.25

AK Dilovası DİDEF'i ziyaret etti

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı SKM programı kapsamında önceki gün Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı ve yönetimini ziyaret ederek 24 Haziran Genel seçimleri için Cumhur İttifakı'na destek istediler
AK Dilovası DİDEF'i ziyaret etti

SKM programları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İl yöneticileri İlhan Yıldırım ve Fazıl Korkmaz, SKM Başkanı İhsan Şanlı, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca önceki gün Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve dernek başkanları ile bir araya geldiler.

YAŞANABİLİR BİR DİLOVASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Dernekler Federasyonu lokalinde gerçekleşen ziyaretin açılış konuşmasını yapan Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş, "Dernekler Federasyonu olarak uzun zamandır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dilovası'nın sorun ve çözüm önerileri üzerinde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Umarım bundan sonra da daha yaşanılabilir bir Dilovası için hep birlikte çalışacağız. AK Parti ailesinin federasyonumuzu ziyaretinden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum."dedi.

DİLOVASI, CUMHURBAŞKANIMIZA GÜVENİYOR

Güneş'in ardından konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise "Bizleri ağırladığınız için federasyon başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Malum 24 Haziran'da yaşanacak Genel seçimler için çalışmalarımızı başlattık. İnşallah bu seçimde de olduğu gibi Dilovası'nda en yüksek oyu alacağız. Dilovası her zaman Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güvendi ve sahip çıktı. Allah'a hamd olsun ki Cumhurbaşkanımız da halkımızın bu güvenini boşa çıkartmayarak ülkemizin kalkınması ve büyümesi için gece gündüz çalışıyor.

YAMAN'IN TEKRAR LİSTEDE YER ALACAĞINI UMUYORUZ

Biliyorsunuz 1 Kasım seçimlerinde Dilovası tarihinde bir ilk yaşandı ve bölgemizin milletvekili olarak Cemil Yaman'a şans verildi. 2,5 yıllık görev süresince bölgemize ve Kocaeli'ye hizmet eden Cemil Yaman'ın tekrar listede yer alacağını umut ediyorum. Birde AK Parti iktidarı ile 16 yılda Dilovası'na nelerin yapıldığını unutmamak lazım. 16 Yılda Dilovası kabuğunu kırdı. Eski Dilovası artık yok. İnşallah yeni yapılacak projelerle de Diloıvası daha da büyüyecek ve kalkınacaktır. Sizlerin bu 16 yılda AK Parti ile birlikte Dilovası'na yapılanları unutmamanızı diliyorum.

BAŞKAN TOLTAR, İSRAİL'İ KINADI

Toplantıda son olarak konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Konuşmamaıza başlamadan önce Filistin'de yaşanan İsrail katliamı kınayarak, ordaki mazlum halkımızın en kısa zamanda huzur ortamına kavuşmasını diliyorum. İnsanlık adına utanç verici sürecin yaşandığı Filistin'de artık akan kanın son bulmasını diliyorum.

TÜRKİYE, SURİYE OLMASIN

Ortadoğuda yaşanan gelişmeleri akan kanları görüyoruz. Ortadoğunun umudu mazlumların sesi olan Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte dünyaya gereken tüm mesajları vermektedir. İnşallah Cumhurbaşkanımızın girişimleri sonuç verecek ve Ortadoğu'da birlik ve beraberlik sağlanacaktır. Yaşadığımız bu görüntülerin karşısında Türkiye'nin ne kadar güçlü olduğunu ve Türkiye'yi yöneten bir Cumhurbaşkanı ve ekibinin ne kadar güçlü olduğunu hep birlikte de görüyorsunuz. Yoksa Türkiye'de bu güne kadar bir Suriye bir Filistin olabilirdi. İçerdeki hainlerle birlikte her türlü oyunları oynadılar, denediler. Ancak başaramadılar. Başaramayacaklar. Türkiye'ye diz çöktüremiyecekler."dedi.

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİN SEÇİMİDİR

Konuşmasına devam eden Başkan Toltar, "Tüm bu yaşadıklarımızı görerek yola çıkacak olursak Türkiye'nin yarınları daha güçlü bir yönetim ve sistemiyle yoluna gitmesi gerektiğini düşünerek, Türkiye'nin ayağında ki prangaları kırarak, oligarşik yönetimden kurtulmak için yeni bir sisteme ihtiyacı vardı. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile tüm bu çift başlılıklar, ayak bağları ortadan kalkacak ve Türkiye hızla emin adımlarla 2023 hedefine ulaşacaktır. Onun için bu seçim Türkiye'nin seçimidir. Güçlü Türkiye'nin yoluna devam edebilmesi için sizlerin desteği şarttır. 16 yılda AK Parti ile Türkiye'nin nerden nereye geldiğini hep birlikte gördünüz. Bizler inanıyoruz. İstikarar ve güven ortamı için sizlerinde inanmanızı istiyorum. Bu Dilovası'nın meselesi değildir. Türkiye'nin geleceğinin meselesidir."dedi.

32308843_635706940103271_3813577109377384448_n.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim