• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 12°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9135.11 0.61
  • Altın: 2324.283 0.76
  • Dolar: 32.3652 0.10
  • Euro: 34.956 -0.36

Ak Çayırova'da Planlar Hazır

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, bölge basını ile parti binasında bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Ak Çayırova'da Planlar Hazır

Çayrıova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, "Geleneksel hale getidiğimiz basınla buluşma günlerimize 24 Haziran'daki seçimler nedeniyle uzun süre bir araya gelememiştik. Sizlerle tekrar bir arada olmaktan mutluyum. Yoğun bir seçim süreci geçirdik. Genel seçimler her zaman sıkıntılı olur. Biz istediğimiz hedefe ulaşamadık. Beklenen vekil sayısını çıkaramadık. Ancak elimizden geleni yaptık. 11 ay boyunca gençlik ve kadın kollarımızla, meclis üyelerimizle, mahalle teşkilatlarımızla gece gündüz freni patlamış bir şekilde çalıştık. Açıkcası 9 vekil sayısı bekliyorduk. Ancak sonuç böyle çıktı.

TÜM TEŞKİLATIMA TEŞEKKÜR EDERİM

Bu vesile ile seçim sürecinde çalışmalarda yer alan SKM Yönetimi, Belediye başkanımız, ana kademe yöneticilerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, mahalle teşkilatlarımıza teşekkür etmeden geçmeyeyeyim. Çayırova'da başarılı olduk. Seçmen sayısı çok ciddi bir artış oldu BU artışı göz önünde bulundurursak Çayırova'da çok ciddi bir oy başarısına imza attık. Yüzde 50 azımsanacak bir oran değil. Yüzde 4 kaybımız var, bu doğru. Ama başarıya gölge bile düşüremeyecek orandır. Şimdi önümüzde yerel seçim var. Yerel seçimde bu performansın çok çok üstüne çıkacağımızı düşünüyoruz. Seçime çok var ama biz seçim dönemi çalışan bir parti hiç olmadık. Bugün burada toplanma nedenimizde faaliyet planımızdır. 24 Haziran seçimleri sonrasında dinlenmedik, yatmadık. Çok dinç bir Çayırova için faaliyet planımızı bugünden itibaren hayata geçiriyoruz. Belediye Başkanımızın desteği her zaman uyumlu bir şekilde sürdürdük. Bu uyumuda genel seçimde gösterdik ve yerel seçimde de yine göstereceğimize eminim. Faaliyet planımızı da açıklamak istiyorum. Çarşamba günleri mahalle toplantılarımız oluyor. Ekibim ile birlikte en az iki mahalle toplantısına katılma prensibimi devam ettireceğim. Sıkıntı varsa direk ilgileniyorum. Asla taziye, hasta, yaşlı ziyareti yapmadan dönmüyoruz.

MAHALLE SKM'LERİMİZ AKTİFLEŞECEK

Mahalle SKM çalışmalarımıza bu hafta başlayacağız. Mahalle mahalle program yapacağız. Bir haftayı tamamen o mahalleye ayıracağız. O mahallenin esnafını gezeceğiz. Ev ziyaretlerini yapacağız. 9 mahallemiz var. 2 buçuk ay boyunca 9 mahallede ki tüm faaliyetlerimizi tamamlamış olacağız. Mahalllelerimizin dertleri ile dertleneceğiz. Mahalleler çok önemli. Bu şekilde mahallelerde seçime hazır hale geleceğiz. Perşembe günleri ise rutin haline getirdiğimiz dernek ziyaretlerimiz var. Her perşembe mutlaka 2 derneğimizi ziyaret ettik ve bu geleneği yerel seçim öncesi de devam ettireceğiz. Tüm dernek başkanları ile aramızda çok iyi bir ilişki ve uyum var. İstişare kurulu üyelerimiz ile olan çalışmalarımız sürecek. Bugüne kadar partimiz içinde görev yapmış tüm büyüklerimiz bizim için çok önemli. Onların evine ofisine ziyaret edeceğiz. Bir şekilden dolayı partide kırılganlık yaşamış parti büyükleirimize ve kardeşlerimize yine kucak açacağız ve gönüllerini alacağız. Partimizin 24 Haziran'daki seçime güçlü ve dinç girmesindeki en önemli unsur istişare kurulu büyüklerimiz ve kardeşlerimizin bize yol göstericiliğidir. Haftasonu zaten ilçe esnafımızı ziyaret ediyoruz. Cumartesi günleri kurulan pazarda ve cadde esnafında ziyaret programlarını sürdüreceğiz. Kimse bize seçimden sçime geliyorsunuz dememeli. Bunu kimse söylemedi yine söyletmeyeceğiz. 2000 yeni üye kazandırdık. Kolay bir iş değil. lçemizde bu kadar yoğun üye varken yeni üye kazandırma çalışmaları benim ölçümde önemli bir başarıdır"dedi.

ERYARSOY'A TEMENNİ

Göreve yeni başlayan Kocaeli Ak parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ile birlikte partinin ivmesinin aratacağına inandığını söyleyen İlçe Başkanı Gür, "Gebze bölgesine verdiği değerden dolayı ayrıca teşekkür eder yeni görevinde Eryarsoy başkanıma teşekkür ederim. Gebzeli isimleri icra kademesinde görevlendirmesinden dolayı ayrıca teşekkür ederim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim