• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2308.099 1.42
  • Dolar: 32.3328 0.26
  • Euro: 35.0976 -0.02

Aday Kadro Açıklandı

Türkiye Basketbol Federasyonu, 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarına başlayacak olan A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosunu açıkladı. Aday kadro hazırlıklarına 26 Nisan’d...
Aday Kadro Açıklandı

Türkiye Basketbol Federasyonu, 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarına başlayacak olan A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosunu açıkladı. Aday kadro hazırlıklarına 26 Nisan’da başlayacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu A Milli Kadın Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit, sporcuların hazırlık süreci boyunca şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, "Romanya ve Macaristan’ın ortak ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2015 Avrupa Şampiyonası için antrenörlerimizin ortak çalışmalarıyla belirlenen aday kadromuzdan, sezonu biten sporcularımızı 26 Nisan tarihinde çalışmalara davet etmiş bulunuyoruz. Yarı final maçlarının ardından kampa katılacak oyuncularımız olacak ve final serisinin sona ermesiyle tüm sporcu ve teknik ekibimizin katılımıyla çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Özyiğit, sporcuların Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlanacakları konusunda şüphesinin olmadığını vurgulayarak, tüm sporcu ve antrenörlere başarı diledi.

HAZIRLIKLAR 26 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

Geçtiğimiz yıl ev sahibi olduğu ve ilk kez katıldığı 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nı dördüncü olarak tamamlayan ay-yıldızlılar, 2015 FIBA Avrupa Şampiyonası perdesini Romanya’da açacak. B Grubu’nda yer alan Türkiye; Yunanistan, Polonya, Belarus ve İtalya ile mücadele edecek. Potanın Perileri ilk maçını 11 Haziran’da Polonya’ya karşı oynayacak.

Avrupa Şampiyonası takvimi nedeniyle çalışmalarına erken başlayacak olan aday kadroya, Play-Off maçlarının sona ermesinin ardından yeni oyuncular katılacak.

26 Nisan’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda başantrenör Ekrem Memnun’un kontrolünde, yardımcı antrenör ve TBF Altyapılar Koordinatörü Aziz Akkaya yönetiminde başlayacak olan hazırlık çalışmaları, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda devam edecek. Potanın Perileri hazırlıkların ikinci aşamasını yurtdışı kampıyla sürdürecek.

2011 EuroBasket’te gümüş madalya kazanan, 2012 Olimpiyatları’nda beşinci sırada yer alan ve 2013 EuroBasket’te bronz madalyanın sahibi olan Milli Takım için 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’nı dördüncü sırada tamamlamak başka bir tarihi atılım olmuştu. Türkiye A Milli Kadın Takımı, Ay Yıldızlı formayı dünyanın en prestijli başarılarından birkaçıyla tanıştırdığı 10 yıllık başarı ivmesini devam ettirmek için Avrupa Şampiyonası’nda parkeye çıkacak.

...

Teknik ve İdari Kadro: Arzu Özyiğit (A Milli Kadın Takım Genel Menajeri-TBF), Ekrem Memnun (Başantrenör-Galatasaray Odeabank), Aziz Akkaya (Yardımcı Antrenör-TBF), Mehmet Kabaran (Yardımcı Antrenör-Galatasaray Odeabank), Özlem Şencan (Yardımcı Antrenör-Meski Spor), Selen Tatlıdede (Yardımcı Antrenör-Adana ASKİ), Gökhan Metin (Doktor), M. Hilmi Taşer (Kondisyoner-Rönesans TED Ankara Kolejliler), Fahri Bilen (Fizyoterapist-Galatasaray Odeabank), Nihan Usta (Fizyoterapist), Cihan Fidan (Masör-Beşiktaş JK), Murat Canbakal (Masör-Acıbadem Üniversitesi), Barış Yılmaz (Malzeme Sorumlusu-TBF)

...

Sporcu Kadrosu: Begüm Dalgalar (Beşiktaş JK); Tilbe Şenyürek, Pelin Derya Bilgiç (Botaş Spor); Ayşe Cora (Edirne Belediyesi Edirnespor); Şaziye İvegin Üner, Özge Yavaş (İstanbul Üniversitesi BGD); Burcu Çiğil (Mersin BŞB); Lara Sanders, Esra Ural, Pınar Demirok (Abdullah Gül Universitesi); Tuğçe Murat (Adana ASKİ); Safiye Simay Karaman (Basketbolu Geliştirenler BGD); Birsel Vardarlı Demirmen, Cansu Köksal, Olcay Çakır, Tuğçe Canıtez (Fenerbahçe); Nevriye Yılmaz, Bahar Çağlar (Galatasaray Odeabank); Işıl Alben (Dynamo Kursk)

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim