• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2323.296 0.73
  • Dolar: 32.3427 0.27
  • Euro: 34.8336 1.74

Adana Efsanesinden Mali Sıkıntıya “1940 Paket" Çözümü

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu, kulübün mali yapısını borçtan kurtarmak amacıyla bir proje hazırladı ve içerisinde kulübün simgelerini taşıyan, şık armağanlardan oluşan 1940 paket hazırlayarak...
Adana Efsanesinden Mali Sıkıntıya “1940 Paket Çözümü

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu, kulübün mali yapısını borçtan kurtarmak amacıyla bir proje hazırladı ve içerisinde kulübün simgelerini taşıyan, şık armağanlardan oluşan 1940 paket hazırlayarak satışa çıkardı.

Sheraton Otel’de, “1940 Paket" projesinin tanıtımı nedeniyle düzenlenen toplantıya, Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Ümit Onatça, 2. Başkan İmam Gazali Hıradağı, as başkan Emin Yumuşak, basın sözcüsü Tamer Gülcan, Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem, altyapı sorumluları Kazım Bozan Naci Heybeli ile yönetim kurulu üyesi Şevket Aydoğdu ile sportif direktör Samet Aybaba katıldı.

Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Ümit Onatça, adını duyunca, renklerini görünce heyecanlandıkları Adana Demirspor’un hep borçla anıldığını ifade ederek, "Biz Adana Demirspor Kulübü Yönetimi olarak, göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar yaptığımız mali disiplin ve kurumsal bir yapı oluşturma çabasıyla kısa vadede sportif, ekonomik anlamda kulübümüzü başarılı ve itibarlı bir hale getirme çabasıyla projeler ürettik. Bu yolda önemli mesafe katettiğimizi düşünüyoruz. Elbette daha uzun bir yolun bizi beklediğini de biliyoruz. Bu süreçte yanımızda olan başta büyükşehir belediye başkanımıza, valimize, kent yöneticilerimize ve büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

"BU BİZİM İÇİN YETERLİ DEĞİL"

Bir kulübün başarısındaki en önemli unsurun takım ruhu olduğunu söyleyen Onatça, "Bunun sadece çim sahada bulunmasının yeterli olmayacağını, topyekün başarı için aynı ruhun kulüp yönetiminde de bulunmasının şart olduğuna inanıyoruz. Biz bu ruhu önemli tecrübeleri olan değerli hocalarımızla takımımızda sağladık. Yönetimde de bunu sağladığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Zira birlikte projeler üretiyor, kulübümüzün kalıcı ve sürdürülebilir gelir kaynakları elde etmesi için çaba gösteriyoruz. Bu yönde aldığımız radikal kararlar, ürettiğimiz projeler toparlanmamıza, bunun da bize inanan, güvenen herkese güven sağlamasından son derece mutluyuz. Aldığımız her radikal kararın meyvelerini güven olarak, umut olarak, başarı olarak almaya başladık. Fakat bu bizim için yeterli değil. Geleceği düşünerek projeler üretmeliyiz. Gelecek planlamalarını doğru yapıp, hedeflediğimiz süper ligde kalıcı ve başarılı bir takım yapmalıyız. Bugün ürettiğimiz bir projeyi daha sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

"PAKET 10 BİN TL’YE SATILACAK"

1940’ın her Adana Demirsporlu için özel bir anlam ifade ettiğini söyleyen Onatça, şöyle devam etti:

"Renklerini, başarısını- başarısızlığını, mutluluğunu-mutsuzluğunu, zaferini-yenilgisini 75 yıldır bağrımıza bastığımız köklü bir camianın ferdi olmaktan gururluyuz. İçerisinde kulübümüzün simgesini taşıyan şık armağanlardan oluşan 1940 paket hazırladık. 10 bin TL’ye sahip olunabilecek bu paketlerin satışını tamamladığımızda mali yapısı borçtan kurtulmuş bir kulübümüz olacak. İş dünyası için hazırladığımız ‘Bussiness Paket’lere şimdiden ilginin büyük olduğunu görmek umut veriyor. Bu projemiz için bir internet sitesi hazırlandı. Paketten temin eden her Demirsporlu’nun adını "bindokuzyuzkirk.com" internet adresinde ilan edeceğiz. “1940’tan biri benim” sloganıyla büyüyecek projemize destek olacağını belirten başta valimize, büyükşehir belediye başkanımıza ve diğer Demirspor sevenlere şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu paketten temin eden her iş insanının kulüp tarihine altın harflerle geçeceğine inanıyoruz. Projeyi kısa sürede tamamlamamız durumunda Süper Lig’e emin adımlarla çıkacak bir kulübe sahip olacağız. Adana’nın, Demirspor sevdalılarının bunu başaracak güce sahip olduğunu biliyoruz."

"KURULUŞUMUZ, KURTULUŞUMUZ"

Adana’nın bir özlemi sonlandırmaya ihtiyacı olduğunu, sevinmeye, coşmaya kısacası motive olmaya ihtiyacı bulunduğunu söyleyen Onatça, "Bir değerli arkadaşımız, ’Demirspor bu şehrin kıvılcımı’ dedi. Çok haklı. Biz aldığımız mesafe ve başarılı sonuçlarla çakan ‘Şimşek’in bu kıvılcımı çıkarmayı başardığını biliyoruz. Arkası gelsin istiyoruz. Elbette taraftarımıza yönelik bu yönde projelerimiz de olacak ama ’Businness Paket’ projemizin başarıya giden yolda önemli bir aşama olacağını söylüyoruz. Projemizin alt başlığı, ’kuruluşumuz, kurtuluşumuz oluyor.’ Kuruluş tarihimizin başlangıcı, kurtuluşumuz ise ekonomik bağımsızlığımızı oluşturabilmek anlamındadır. Bugün başlayan projemizde ’1940’tan biri benim’ diyecek iş insanlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu projemize siz medya mensuplarının vereceği desteğe de şimdiden teşekkür ediyoruz. Başarıyı, mutluluğu, birlikte paylaşmayı arzu ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Sportif direktör Samet Aybaba, basın sözcüsü Tamer Gülcan, as başkan Emin Yumuşak ve hukuk işleri sorumlusu Avukat Demet Ertem da yaptıkları konuşmada, Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkma yolunda hazırladığı bu projeye tüm Adana’nın sahip çıkması gerektiğinin altını çizerek, "Bu proje, Adana’mızın projesidir. Demirspor bu projeyle daha rahat edecekse, Adana’mız da rahatlayacaktır. Temlikler, borçlar Adana Demirspor’un kaderi olmamalı. El ele vererek bu projeyi canlandırıp destek olalım. Projemizin herkes tarafından desteklenmesini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim