• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 24°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 28°C Ankara
    • 30°C Rize
  • BIST: 9712.95 -0.09
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

’5 Ana Proje’yi Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 5 ana projeyle Türkiye’nin sıkıntılarını çözeceklerini kaydetti.Kütahya Zafer Meydanı’nda halka hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçe...
’5 Ana Proje’yi Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 5 ana projeyle Türkiye’nin sıkıntılarını çözeceklerini kaydetti.

Kütahya Zafer Meydanı’nda halka hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üreten ekonomi programıyla sanayici ve iş adamlarının problemlerini çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. Seçim beyannamesinden bahseden Bahçeli, “Seçim beyannamemizi toplumsal onarım ve huzurlu gelecek adına açıkladık. Türk milleti söz ve hedefleri heyecanla karşılamıştır. 5 ana projemizle milletimizin sıkıntılarını çözeceğiz. Yoksulluk ve terörle mücadele edeceğiz. Devlet ve yönetim reformu ile çürümenin önüne geçeceğiz. Üreten ekonomi programı ile sanayicilerimizin, iş adamlarımızın sorunlarını gidereceğiz. Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacak. Türkiye MHP iktidarı ile bugünkü ataletten kurtulacaktır. Ülkemiz 2023’te bölgesel güç ve küresel aktör, 2053’te de küresel güç mertebesine çıkacaktır. Hedeflerimiz büyüktür” diye konuştu.

"KARARSIZ OLAN KARDEŞİM..."

MHP Lideri Bahçeli, Kütahyalılara “Bizimle yürü Kütahya” diye seslenerek, “Bizimle atacağın her adım daha mutlu ve huzurlu bir Türkiye’ye doğru yol alışıdır. Daha zengin, refah, adil, hakkaniyetli bir döneme başlangıçtır. Daha mutlu yarına ilerlemiştir. Bu kararlı ve onurlu bir yürüyüştür. Milliyetçi Hareket bir kez koşmaya başlarsa arsızın, uğursuzun, haramzadenin denize döküleceği yer olacaktır. Siz de bize katılın, bizimle yürüyün. Kararsız olan, henüz seçimini yapmayan kardeşim, MHP senin yanındadır. 7 Haziran’da mührünüzü 3 hilale vurun. Kütahya’nın kiminle yürüyeceği belli olmuştur. Kütahya’nın geleceği aydınlıktır. Umutlarınız, talepleriniz hedefimizdir” dedi.

"AKP GİDİYOR" İDDİASI

Konuşmasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu da eleştiren Bahçeli, "Millet olma halinden habersiz zihniyet sahiplerinin milletimizi nasıl ayırmak istediğini görüyorsunuz. Üstelik bunun adına da istikrar denilerek hain niyetlerin örtülmeye çalışıldığını artık biliyorsunuz. Erdoğan ve Davutoğlu sonu gördükçe, millet üzerinde kumar oynamaya yeltenmektedir. Herkes bilsin ki AKP gidiyor, hesap sormak ve Dumlupınar ruhuyla Türkiye’yi kurtarmak için MHP yürüyor, MHP geliyor. Ve buna da sadece 18 gün kalmıştır. Sanki Türkiye Erdoğan’ın miras malıdır. İşbirlikçi çıkar çevreleri etrafımızdadır. Bunlara karşılık milletini karşılıksız seven Türkiye sevdalıları burada, Kütahya’dadır. Türkiye’den intikam almaya niyetli iç ve dış mihraklar AKP’yi kafa kola almışlardır. Ülkemizi bölgesinde ve küresel ölçekte parlayan yıldız ve lider yapmaya yemin etmiş Türk milliyetçileri ise her şeyi dikkatle izlemektedir. İkbal ve menfaatleri için çatışan, gerginlikten medet umanlar Erdoğan’ın peşine takılmıştır. Millete hizmeti şeref bilenler de Milliyetçi Hareket’le birlikte yürümenin hedef ve özlemindedir. Bizimle yürü Kütahya" şeklinde konuştu.

Miting alanındaki vatandaşlar ‘devletin başına devlet gelecek’ sloganıyla sık sık Bahçeli’nin sözünü kesti. Devlet Bahçeli, miting sonunda partililere karanfil attı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim