• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2244.828 0.02
  • Dolar: 32.333 0.07
  • Euro: 35.1639 -0.12

41 Genç artık üniversiteli

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in gençlere yönelik en önemli eğitim projesi 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi’nin katılımcı gençleri başarıya koşuyor!41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi’nin katılımcı gençleri artık üniversiteli!
41 Genç artık üniversiteli

41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nin katılımcı öğrencileri artık üniversiteli. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in gençlere yönelik en önemli eğitim projesi 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi’nin katılımcı gençleri başarıya koşuyor. İsmini Kocaeli’nin plaka kodundan ‘41’ den alan 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi projesinin katılımcı öğrencileri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, eğitim alanında da büyük bir başarıya imza attı. 2015 ve 2016 yılları içerisinde projeye dahil olan geçlerden 44 öğrenci, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde yeni eğitimlerine başladı.

ÇOK YÖNLÜ EĞİTİMLER MEYVESİNİ VERDİ

Gebze Belediyesi ve üniversite işbirliğinde hayat geçirilen proje kapsamında geleceğin liderleri olan gençlere; kültür, sanat, bilim, yönetim, kişisel gelişim, farkındalık ve sosyal sorumluluk alanlarında eğitimler verildi. Gerçekleşen eğitimler sırasında gençlerin öncelikli olarak kendilerini tanımaları ve güçlerini keşfedip doğru yönde kullanmaları konusunda yardımcı olundu. Lise 2 ve 3. sınıflara yönelik gerçekleşen projenin katılımcı öğrencileri, üniversiteye giriş sınavlarında da büyük bir başarıya imza attı.

BAŞARIYA İMZALARINI ATTILAR

41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi projesinin 2015 yılı katılımcı öğrencilerinden on ikisi üniversiteye yerleşme başarısı gösterdi. 2015 yılı katılımcı öğrencilerinden Ahmet Hakan Yünügül Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi, Birkant Çelik Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Cansu Baranlı Hacettepe Üniversitesi Muhasebe, Finas ve Maliye, Elif Nur Demirci İstanbul Medipol Üniversitesi Fizyoterapi, Furkan Yeşilbaş İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği, Hüseyin Demir Bursa Uludağ Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Muhammet Karakaş İstanbul Kültür Üniversitesi İnşaat Teknolojisi, Ömer Faruk Safioğlu İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakultesi, Özge Uslu Afyon Kocatepe Üniversitesi İç Mimarlık, Seda yıldız İstanbul Medipol Üniversitesi Hemşirelik,  Sefa Mert Bostan Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu, Sema Yazıcı İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Protez Teknolojileri bölümlerine yerleşme başarısı gösterdi.

İKİNCİ DÖNEMDE İKİ KATINA ÇIKTI

Projenin ikinci dönem katılımcı öğrencilerinin üniversiteye yerleşme başarılarının yüzde 50’nin üzerinde olduğu dikkat çekerken, ikinci dönem katılımcı öğrencilerinden; Aslı Sedefoğlu Okan Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Aylin Temiz Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Ayşenur Kurt Bülent Ecevit Üniversitesi Edebiyat, Berkay Budak Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Makine Mühendisliği, Burakhan Altıparmak Karabük Üniversitesi Tıp, Damla Önal İstanbul Bilgi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik, Dilek Ayşe gün Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Emine Şimşek Uludağ Üniversitesi Felsefe, Fatma Gamze Sivri Trakya Üniversitesi Pataloji, Furkan Altıntaş İstanbul Üniversitesi Hukuk, Furkan Keskin Kocaeli Üniversitesi Hukuk, Furkan Seha Yıldırım Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp, Muhammet Ali Korkmaz İstanbul Üniversitesi Hukuk, Onur Yıldırım Sakarya Üniversitesi Makine Teknolojileri, Süeda Aksan Gebze Teknik Üniversitesi Malzeme Mühendisliği, Ümit Eray Özker Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ekonomi ve Finans, Yeşim Dursun Maltepe Üniversitesi Hemşirelik, Yusuf Furkan Şahin Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Zeynep Turna Rize Recep Tayyip Üniversitesi İşletme, Betül Muratoğlu Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık, Ferdi Devecioğlu İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri, Zeynep Sedefoğlu Okan Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümlerine yerleşerek kaydını yaptırdı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim