• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 6°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8733.32 0.17
  • Altın: 2233.898 -0.47
  • Dolar: 32.3305 0.07
  • Euro: 35.0767 -0.30

4. Başkanlar Kurulu toplantısı başladı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 4. Başkanlar Kurulu Toplantısı Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı başladı
4. Başkanlar Kurulu toplantısı başladı

8-11 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan çalıştaya KASKF Başkanı Murat Aydın’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, amatör spor kulüplerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katılım gösterdi.

 

AMATÖR SPOR AİLESİ BÜYÜK BİR AİLE
Çalıştay saygı duruşu ver ardından okunan İstiklal Marşıyla başladı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KASKF Başkanı Murat Aydın, “2014 yılında bir başkanlar kurulu toplantısı fikrimizi konfederasyonumuzdan esinlenerek yaptık. İlk toplantımızı 270 kişiyle yine Antalya’da gerçekleştirdik. O zaman bu bir defa olur bir daha olmaz demişlerdi. Bunu ardından geleneksel hale getirmek istedik. Büyükşehir Belediye Başkanımız amatör spor kulüplerine gerçekten büyük katkı verdi. Böylece bu toplantıların dördüncü başkanlar toplantımızı hayata geçiriyoruz. Bu organizasyonu 580 kişiyle yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Başkanımızın önderliğinde amatör spor kulüplerine destek veren muhtarları da davet ettik. Amatör spor ailesi büyük bir aile. 580 kişilik bir katılımla burada istişareler yaparak ilimize keyifli bir şekilde dönmenin zevkini yaşayacağız” dedi.

 

“KOCAELİ BÜYÜK GELİŞME GÖSTERDİ”
“Buradaki herkesin birlik içerisinde olması gerektiğini anlattık” diyen Başkan Murat Aydın, “İlimiz gerçekten çok çalışkan bir il. Bu çalışkanlığın içerisinde ilçe belediye başkanlarımızın 7/24 mesai haracadıklarını görüyorum. Bizimle üç gün boyunca birlikte olmaları bizim için çok önemli bir birliktelik. Buradan çıkartacağımız dersler olacak. Spor ailemizi her geçen gün biraz daha büyütüyoruz. Kocaeli geçmişte yaşadığı büyük yıkımların ardından çok değerli bir gelişme gösterdi. İşte Kocaeli’ye yakışan hizmetleri daha da arttıracağız. Bu organizasyona büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. KASKF Başkanı Murat Aydın’ın konuşmasının ardından katılımcılara büyükşehir belediyesinin amatör spora yönelik gerçekleştirdiği yatırımları anlatan sunum izlettirildi.

AYDIN-(3)

 

“EN BÜYÜK DEVLET SAĞLIKTIR”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu gerçekleştirdiği konuşmada, “En büyük zenginlik, en büyük devlet sağlıktır. Sporda da asıl maksat sağlıklı bir yaşamdır. Sağlımızı jaybettiğimiz zaman bütün varlığımızı versek geri alamayabiliyoruz. Amatör spor kulüplerimiz insanımızın sağlığı, mutluluğu için çok önemli. Buraya kadar gelmemizin asıl amacı da bu. Bunu birbirimize anlatalım. Ben 65 yaşındayım. Spor yaptığım için, yaşıma göre fena sayılmam. Hareket olmayan orada bereket olmaz. 50 sene önce ülke nüfusumuzun yüzde 80’i kırsaldaydı. Kırsaldaki insanın ister istemez hareketli bir hayatı vardı. Yazın gölge hoş, kışın çuval boş derler. Çalışmak zorundaydık, daha fakirdik ama bedenen insanlar çalışıyordu” diye konuştu.

KARAOSMANOĞLU-(1)

 

“TOPLUMA MODEL OLMALIYIZ”
“Bütün sağlık verilerine baktığımızda toplumun sağlığı iyiye gitmiyor” diyen Karaosmanoğlu sözlerinin devamında, “Daha çok ilaç kullanıyoruz. İlaç kullanma oranı son senelerde 5 kat, 10 kat arttı. Rehabilitasyona, iyileşmeye ihtiyacımız var. Doğal beslenerek, hareket ederek birçok ilaçtan kurtubilliriz. En büyük sorunlarımızdan biri de fazla kilolardır. Bunun nedeni de hareketsizlik. Bizler örnek olmalıyız. Topluma model olmalıyız. Ben 14 yıldır halkımla birlikte yürüyorum. Onlarca insanla o yürüyüşlerde tanıştık. Hareketli hayatı yaşantımızın bir parçası haline getirmemiz lazım. Ekmek almaya da arabayla gitmeyelim. İşimize 10 dakika, yarım saat yaya gidebiliriz. Toplumun yaşam şeklini değiştirmemiz lazım. Her yerde hareketli bir hayatı benimsersek çok daha sağlıklı ve başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.

 

“GÖBEĞİ YARIM METRE ÖNDE GİDENLER VAR”
Başkan Karaosmanoğlu sözlerini “25 bin hanım kardeşimiz düzenli spor yapıyor Kocaeli’de. Hedefimiz 50 bin. Beden eğitimi öğretmenlerimiz sağlıklı bir şekilde spor yapan kardeşlerimizin morali artıyor. Evde huzur oluyor. Ne kadar hizmet o kadar destek. Daha yapılacak. Spor kulüplerinde şu anda bile yönetici olup göbeği kendinden yarım metre önde gidenler var. Önce kendimizden başlayacağız değil mi? Hepimizin amacı sağlıklı bir hayat. Allah bizi yataklara düşürmesin. Sağlıksız yaşam en büyük tehlike. Sağlıklı yaşam tüm kulüplerimizin amacı olmalı. Spordan asıl maksat centilmenlik, kardeşliktir. Spor dostluğumuza vesile olmuyorsa, düşmanlık üretiyorsa o spor olmaz olsun. Parayla yapılan spor amatör spor değildir. Bizim işimiz amatör spor” ifadeleriyle sonlandırdı. 

KATILIM

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim