• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 14°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9530.47 0.00
  • Altın: 2477.509 0.23
  • Dolar: 32.4031 -0.05
  • Euro: 34.654 0.28

24 Haziran'a kadar durmaksızın çalışacağız

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Teşkilatı önceki gün bir basın toplantısı düzenleyerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
24 Haziran'a kadar durmaksızın çalışacağız

Önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatında düzenlenen basın toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl Yöneticileri Fazıl Korkmaz ve İlhan Yıldırım, SKM Başkanı İhsan Şanlı, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, Meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı.

%50'NİN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, öncelikle Ramazan Ayının tüm islam alemine hayırlar getirmesini diledikten sonra 24 Haziran seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Akbulut yaptığı konuşmada "24 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı olarak teşkilatımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla birlikte üzerimize düşeni yapacağız ve inanıyorum ki Dilovası'nda ki en yüksek oyu almak için çalışacağız. Hedefimiz %50'nin üzeridir. Bunun için çalmadık, sıkmadık el kalmayacağız. Göreve geldiğimizden bu yana 6 seçim yaşadık. Son 1 Kasım 2015 seçimlerinde de Gebze Bölgemizden bir vekil olarak ilçemizden Cemil Yaman seçildi. 2,5 yıllık görev süresince Allah'a hamd olsun, bizlerin yüzünü kara çıkartacak herhangi bir olaya karışmadı. Aksine hem bölgemiz hem ilimiz hemde ülkemiz adına hayırlı çalışmalara imza attı. İnanıyorum ki bundan sonra da güzel çalışmalara imza atacaktır. İnşallah 21 Mayıs'ta açıklanacak yeni milletvekili aday listesinde de olacak ve çalışmalarına devam edecektir.

24 HAZİRAN'A KADAR DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti teşkilatları sadece seçimden seçime çalışan bir teşkilat değildir. Bizler sanki hergün yeni bir seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürdük. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızda çalışmalarını aralıksız her zaman sürdürdüler. Hep sahada oldular. Şimdi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan''ın aldığı erken seçim kararının ardından daha güçlü bir şekilde sahaya iniyoruz. Halkımıza neden AK Partiyi desteklemeleri için çalışmalarımızı anlatacağız. Allah'a şükür halkımız Cumhurbaşkanımıza her zaman sahip çıkıyor. Ancak biz eksik kalan ve ulaşılamayan vatandaşlara ulaşarak onlarında desteğini almak için gece gündüz çalışacağız. 24 Haziran'a kadar durmaksızın sahada koşturacağız."dedi.

HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Akbulut'un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,"24 Haziran seçimleri hem ülkemiz hemde ilçemiz açısında oldukça önemli bir seçim olacaktır. Bizler 24 Haziran sonrası da ülkemizin aydınlık yarınlara doğru yoluna devam edeceğine inanıyoruz. Biz de halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatımızla ekibimizle ilçemize en iyi hizmeti getirmek için çalışıyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin daha da güçlenmesi için halkımıza 16 yılda yapılanları ve ilçemize kazandırdıklarını anlatmak için yola çıkıyoruz.

TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜREMİYECEKLER

Seçim sürecimiz mübarek Ramazan ayına denk geldi. Ramazan ayının halkımıza ve islam alemine de hayırlar getirmesini dileyerek bu ramazan da bizde gece gündüz aralıksız çalışacağız. Gerekirse hiç yatmayacak ve 24 Haziran'da sandıktan başarı ile çıkarak yeni bir Türkiye ile yola devam edeceğiz. Eski Türkiye özlemi duyanlar sandıkta gereken cevabı alacaktır. Dış ve iç mihraklar 24 Haziran seçimlerinde birlik oldular ve Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışıyorlar. Ancak diz çöktüremiyecekler. Başaramayacaklar. Bizler halkımızla birlikte bu kirli oyunları 24 Haziran'da kurulacak olan sandıklarda yıkacağız."dedi.

TÜRKİYE'NİN YARINLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Düzenlenen basın toplantısında son olarak konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise "AK Parti Türkiye'de yapılamaz denilen şeyleri yapan. Ülkenin evlatlarına güven aşılayan, yeryüzü mazlumlarınının umudu olan bir harekettir. Elbette yapmak isteyipte yapamadıklarımız da vardır. Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarak ülkemizin kalkınması ve büyümesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Türkiye'nin yarınları için durmaksızın çalışıyor. İnşallah yeni Türkiye'nin temellerini dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız öncülüğünde atacağız.

BÖLGEM İÇİN ÇALIŞIYORUM

AK Parti iktidarı ile Kocaeli yaşanılabilecek bir kent oldu. Bu güzel şehir AK Parti ile daha da güzelleşiyor. Bilirsiniz eskiden Körfez denizi pislikten geçilmez balıklar bile yaşamazken, şimdi binlerce balık çeşidi yaşamaktadır. Evsel ve sanayi atıkları artık denize dökülmüyor. Körfezde denize giriyoruz. Kocaeli ile birlikte Gebze bölgemizde her geçen gün daha güzel hizmetler almaktadır. Ben Kocaeli milletvekiliyim ve Gebze bölgesinin adayıyım. Gebze bölgesi derken Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'yı kastediyorum. Biz bu dört ilçe bir bütünüz. Dört ilçede herkes birbirini iyi tanır iyi bilir. Bende bu bölgenin çocuğuyum. Bu bölgenin sorunlarını da en iyi bilenlerdenim. Göreve geldiğimizden bu yana 2,5 yıl süre geçti. Bu süre içinde Türkiye'de nelerin yaşandığını hepimiz biliyoruz. Öncelikle 15 Temmuz gibi bir hain darbe girişimini yaşadık. Ülkemizin büyümesinden kalkınmasından rahatsız olan hainlere milletimizle dur dedik. Bunun gibi bir çok sorunla uğraşırkende ülkemizin ve Kocaeli, Gebze bölgesinin hizmet alması içinde elimizden geleni yapmaya çalıştık. Başbakan Yardımcımızın öncülüğünde Kocaeli milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe teşkilatları ile bir uyum içerisinde hizmetlerimize devam ettik. Görev yaptığım süre içerisinde bir takım ruhu içerisinde çalıştığımız için ferdi açıklamalarda pek bulunmak istemedim. Mesela Darıca Farabi dEvlet Hastanesinin Araştırma Hastanesi olması için tüm arkadaşlarımız çalıştı ama ben daha çok emek harcadım. Çünkü benim bölgem. Ama bu çalışmada Başbakan Yardımcımız Fikri Işık'ın emeğini görmemezlikten gelemeyiz. Bu bir takımın eseridir. Bunun açıklamasını da sağlıktan sorumlu olan Zeki Aygün abimiz yapmıştır. Bu takımda herkesin bir sorumluluk alanı vardır ve herkes üzerine düşeni yapar.

KÖMÜRCÜLER OSB'NİN STATÜSÜNÜN DEĞİŞMESİ İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ

İlçemize geldiğimizde de AK Parti 16 yılda ilçemize çok büyük hizmetler yapmıştır. Çok çabuk unutuyoruz. Bunları bir hatırlatayım dedim. Öncelikle AK Parti iktidarı ile birlikte Dilovası ilçe oldu. Dilovası'nın bugünkü yaşadığı sıkıntıların çoğu AK Parti iktidarı öncesi yapılan çalışmaların eseridir. AK Parti iktidarında OSB'lere izin vermedik. Kömürcüler OSB'ye biz izin vermedik. Biz Kömürcüler OSB'nin kalkması statüsünün değiştirilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şuan bile Kömürcüler OSB'nin kalkması için sürekli görüşmeler yapmaktayız. Dilovası'na kurulan hava ölçüm cihazları ile geçmişten bu güne ölçümler sürekli yapılmaktadır. Eskiye nazaran çok ciddi oranda hava kirliliği azalmıştır. Öyle abartıldığı gibi bir kirlilik yok aslında birileri bunu siyasi malzeme ve Dilovası üzerinden prim yapma peşindeler.   

ORMAN ALANINDA Kİ KONUTLARA MÜJDE

AK Parti'nin son dönemde yasalaştırmaya çalıştığı imar barışı Dilovası halkının önemli bir sorununa parmak basacaktır. %70'i 2/B ve Orman alanıdır. Bu şehirde yatırım yapmak gerçekten zordu. Doğalgaz bile götüremiyorsunuz. İnşallah İmar Barışı ile birlikte halkımız bu büyük sorundan kurtulacaktır.  Cezalar ve yıkım kararları ortadan kalkacaktır. Halkımız bu yasa ile birlikte en kısa sürede belediyeye başvurarak kanunlar çerçevesinde başvurularını yapmalıdır. Burdan öncelikl Dilovası halkına ve vatandaşlarımıza bir müjde daha vermek istiyorum. Mesela Dilovası'nın %30'u orman alanlarının üzerine binalar yapılmıştır. Bununla ilgili de çalışma yapıyoruz. Ormanda bulunan konutlarında yasal düzenlemeyle hak sahiplerine verilmesi konusunda çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede bu sorunda ortadan kalkacaktır. Biz yine halkımız hizmet alsın diye risk alarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

TÜRKİYE'NİN AYAĞINDAKİ PRANGALARI KIRACAĞIZ

Son olarak 24 Haziran seçimlerine geldiğimzide, 24 Haziran seçimleri tüm önceki seçimlerde daha önemlidir. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. Türkiye'yi hantal yapısında ve bürokratik vesayetinden kurtarmak istiyoruz.  TBMM kanun çıkartıyor. Yönetmelikler 6 ay sonra çıkıyor. Mesela İmar Barışı ile ilgili yönetmeliğinde bir an önce çıkması gerekirken hala bekliyoruz. Biz Türkiye'nin ayağında ki prangaları kıracağız. 24 Haziran'da seçim yapıldıktan sonra 25 Haziran'da hükümet kurulacak. Türkiye'de bir gün bile çok önemlidir. Devler liginde önemli güçlerinin arasına girmemiz için bizim çok çalışmamız lazım. Bu sitem ülke sevdalısı bu kadrolarla gelecek ve Türkiye hızla büyümeye devam edecektir.   

whatsapp-image-2018-05-15-at-10.13.51(1).jpegak-dilovasi.jpgak-dilovasi1.jpgak-dilovasi2.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim