• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

23 Nisan Coşkusu Göklerde

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 23 çocuk helikopterle İstanbul’u gezdi. Hayatında ilk kez 23 Nisan etkinliğine katıldığını dile getiren 10 yaşındaki engelli öğrenci, “Yerden göklere çık...
23 Nisan Coşkusu Göklerde

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 23 çocuk helikopterle İstanbul’u gezdi. Hayatında ilk kez 23 Nisan etkinliğine katıldığını dile getiren 10 yaşındaki engelli öğrenci, “Yerden göklere çıkmak çok güzel bir duygu” dedi.

Bağcılarlı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutamayacakları bir etkinlikle kutladı. İlçeyi tüm yönleriyle anlatan “Başkan’la Süper Gezi-Keşfe Yolculuk” adlı resimli çizgi kitabı okuyan öğrencilerden 23’ü noter huzurunda yapılan çekilişle helikoptere binme şansı yakaladı.

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 23 çocuk ilk kez helikoptere bindi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile Mahmutbey Stadyumu’ndan kalkış yapan helikoptere binen çocuklar İstanbul’u gökyüzünden izledi.

Aileleriyle birlikte stadyuma gelen çocukların ilk kez yaşayacakları helikopter deneyimi nedeniyle oldukça heyecanlı oldukları görüldü. “İlk defa helikoptere bineceğim için çok heyecanlıyım” diyen 12 yaşındaki Kübra Küçük, “ İstanbul’u hep karadan gördüm. Bu sefer de havadan göreceğim” dedi.

“KARADA DEĞİL HAVADA ETKİNLİK”

Helikopterden indiğinden ellerinin titrediğini söyleyen 10 yaşındaki İrem Ay, yaşadığı deneyimi anlatarak, “Çok eğlenceli geçti. Korku, heyecan her şey var. İstanbul çok küçük gözüküyor. Sanki küçücük bir yermiş gibi. Her şey çok farklı. Belediye başkanımıza karada değil de havada etkinlik yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Şu an ellerim titriyor. O duyguyu yaşadığım için çok mutluyum” diye konuştu.

“YERDEN GÖKLERE ÇIKMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU”

İlk defa 23 Nisan etkinliğine katıldığını ve helikoptere bindiğini belirten engelli öğrenci Hasan Hüseyin Kılıç, indikten sonra çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kılıç , “Herşey çok güzeldi. Yerden göklere çıkmak çok güzel bir duygu. Özellikle çatıları görmek. Bayağı korktum, kıpırdayamadım” dedi.

“ÇOCUKKEN HAVADA GÖRDÜĞÜMÜZ HELİKOPTERE ONLAR BUGÜN BİNİYORLAR”

Helikopterde çocuklara İstanbul’un tarihi mekanlarını göstererek anlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ”Çocuklar heyecanlılar. Heyecanlarında haklılarda. Bizlerin çocukken havada gördüğü helikoptere onlar bugün biniyorlar. Havadan İstanbul’u ve oturdukları yeri görme şansını yakalıyorlar. Onlar hak ettiler bunu, başardılar. Bağcılar’da 200 bine yakın öğrencimiz var. Kitap okuma alışkanlığını ve Bağcılar’ı tanıma adına bir dergi yapmıştık. Dergiyi okuyan çocuklar arasında yaptığımız çekiliş neticesinde 23 Nisan’da 23 çocuğumuzla İstanbul turu atıyoruz. Bugün onların günü, onların bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim