• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2243.358 -0.04
  • Dolar: 32.326 0.05
  • Euro: 35.1291 -0.13

2019'a kadar kırılan kalpleri onaracağız!

Gür, “2019’a kadar inşallah kırılan kalpleri onaracağız, vatandaşın sorunlarını dinleyip gidereceğiz, sandıktaki bütün eksiklerimizi tamamlayıp seçime bomba gibi gireceğiz. Bu düşüncelerimize rağmen iki gün sonra seçim olsa, buna yine hazır bir teşkilatız
2019'a kadar kırılan kalpleri onaracağız!

Çayırova AK Parti İlçe Teşkilatı kurmayları, kongre sonrasında ilk kez basının karşısına çıktı. İlçe Başkanı Ali Osman Gür, İlçe Başkanvekili Ekrem Karahan ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler birlikte partinin programını kamuoyuna açıkladılar. İlçe Başkanı Gür yaptığı bilgilendirmede de bir yıllık takvim belirlediklerini, haftanın yedi günü de saha olacaklarını ifade etti. Yaptıklarını çizelgeyi gün gün gazetecilerle paylaşan Gür, Çayırova’nın sorunlarının çözümü için bir komisyon oluşturduklarını söyledi. 2019 seçimlerinin startını şimdiden verdiklerini belirten Gür, iki gün sonra seçim olsa Çayırova teşkilatının buna hazırlıklı olduğunun altını özellikle çizdi. Gür şöyle devam etti;

“365” GÜNLÜK PROGRAM!
Kongremizi bitirdikten sonra ivedilikle mahalle teşkilatlarımızdaki yapılanmayı yeniledik. 9 mahallemizdeki 7 mahalle başkanımızda değişikliğe gittik, Cumhuriyet ve Akse Mahallesi başkanlarımızla yola devam ediyoruz. Şu an ilçe teşkilatımızın ana kademe, kadın, gençlik ve mahallelerdeki tüm yapılanmasını bitirdik. Biz bu vesileyle tekrardan sizlerle bir toplantı yapmak, bilgi vermek istedik. Bizi az çok takip ediyorsunuzdur. Haftanın yedi gününü doldurduk. Salı bildiğiniz üzere halk günümüz. Salı günü vatandaşımızla görüşüyoruz, sıkıntıları problemleri dinliyoruz. Çarşamba günü mahalle toplantısı yapıyoruz. Her hafta en az iki tane mahallemize katılıyoruz. Orada mahalle başkanlarımızın önderliğinde sıkıntıları varsa onları konuşuyoruz. Perşembe günü gündüz hasta ve esnaf, akşamı da STK ziyaretimiz oluyor. Şimdiye kadar yedi derneğe gittik. Çok verimli geçiyor. Çok kalabalık oluyor. Bizleri çok iyi karşılıyorlar. Cuma günü bizim ahde vefa dediğimiz bir önceki dönem görev yapan abilerimizin ablalarımızın iş yerini ziyaret ediyoruz. Hafta sonu zaten Cumartesi Pazar hiçbir zaman boş geçmez. Düğün, dernek, çarşı pazar, esnaf mutlaka buralara uğruyoruz. Pazar sabahları bizim sabah namazlarımız var. 6 camiye gittik şimdiye kadar. İbrahim kardeşimizin dediği gibi Cuma namazı gibi geçiyor sabah namazları. Çok da güzel oluyor. Cami cemaati ile kendi yönetimimiz ile istişare ediyoruz. Pazartesi günü yine tam gün esnaf, hasta ziyaretimizle geçiyor. Biz bu programı seneye yaydık. Yani biz bir haftayı doldurduk, bir yıllık takvim hazırladık.

SORUNLAR İÇİN 8 KOMİSYON
Toplamda 40 kişilik bir ekipten oluşan çözüm komisyonu kurduk. 8 ana başlıkta 5’er kişilik ekipten oluşan bu komisyon Çayırova’daki tüm sorunları tespit edip ve ilgili kurumlarla da iletişime geçerek çözüme kavuşturacaktır. Vatandaşın tüm şikayet ve önerileri bu komisyondaki havuzda birikecek ve sonuç bildirgesi yayınlanıncaya kadar da orada kalacaktır. Bu komisyonu 2 meclis üyesi ve 3 ilçe yöneticisi oluşturuyor. Bu komisyonlar neler? Bir kere güvenlik, ulaşım, emniyet, eğitim, Sedaş, Telekom, Palgaz, İSU ve imar gibi Çayırovamızın kronik problemleri. Bununla alakalı ilk toplantımızı geçen hafta yaptık ve her komisyonumuz da inşallah kendi komisyonlarıyla beraber toplantılarını yapıp çalışmalarına başlıyor. Bu anlamda ben Çayırova’daki çok ciddi sorunların en hızlı şekilde giderileceğini düşünüyorum. Biz bu komisyonları kurduk çünkü 2019’a sorunsuz bir şekilde gitmek istiyoruz. AK Parti Çayırova olarak mevcut oyumuzun yüzde 5 üzerine çıkması gibi bir hedefimiz var. Yani söyleyeceğim o ki, biz sahadayız. İl başkanımız, ilçe başkanlarımız ve meclis üyelerimizle beraber Kocaeli için hizmet üretiyoruz. Çayırova kongrelerimiz de tamamlandı. Kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız gördüğünüz gibi yanımdalar, sürecimiz çok iyi ilerliyor. Seçime kadar inşallah kırılan kalpleri onarıp, vatandaşın sorunlarını giderip, sandıktaki bütün eksiklerimizi giderip seçime bomba gibi hazırlanacağız. İki gün sonra seçim olacakmış gibi hazırız.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim