• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 26°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9054.59 2.81
  • Altın: 2296.42 0.90
  • Dolar: 32.3257 0.23
  • Euro: 35.0602 -0.15

’2 Maaş İkramiye Vaadi Bizim’

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, CHP’nin emeklilere bayramlarda 2 maaş ikramiye vaadinin sahibinin kendileri olduğunu söyledi. Kamalak, “Bugüne kadar bir taklitçimiz vardı: AK Parti. Bugün bir de kop...
’2 Maaş İkramiye Vaadi Bizim’

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, CHP’nin emeklilere bayramlarda 2 maaş ikramiye vaadinin sahibinin kendileri olduğunu söyledi. Kamalak, “Bugüne kadar bir taklitçimiz vardı: AK Parti. Bugün bir de kopyacımız çıktı: CHP. Yahu o vaadin sahibi biziz” dedi.

Milli İttifak çatısı altında birleşen Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından Tekirdağ milletvekili adayları tanıtım toplantısı düzenlendi. Tekirdağ’da bir otelde düzenlenen milli ittifak aday tanıtım toplantısına BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak katıldı. SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, burada yaptığı konuşmasında CHP’nin seçim vaatleri arasında yer alan emeklilere bayramlarda 2 maaş ikramiyenin sahibinin kendileri olduğunu söyledi. Vaadin kendilerine ait olduğunu belgesiyle gösteren Kamalak, “En kabadayısı Cumhuriyet Halk Partisi ne diyor? Biz iktidar olduğumuzda emeklilere her yıl bayramda iki maaş ikramiye vereceğiz diyor. Ne zaman diyor bunu 2015 yılında. Araziye açılınca seçimler gündeme gelince o zaman söylüyor. Bugüne kadar bir taklitçimiz vardı AK Parti. Bugün bir de kopyacımız çıktı CHP. Yahu o vaadin sahibi biziz. Biziz o vaadin sahibi işte belgesi. Bize ait o vaat" ifadelerini kullandı.

"ALLAH RAHMET EYLESİN DEMEYECEĞİM"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise Kenan Evren’in ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, “1980 darbesini gerçekleştiren dönemin Genelkurmay Başkanı, Türk Silahlı Kuvvetlerin komutanı darbe cuntacı Kenan Evren hayatını kaybediyor. Allah rahmet eylesin demeyeceğim. Allah ameliyle muamele etsin ve hak ettiğini versin diyeceğim. Eğer hak etmişse iyi, kötülüğü hak etmişse kötülüğü. Milyonlarca insan fişlendi. Yüz binlerce insan vefat etti. Onlarca insan haksız yere idam edildi. Yüzlercesi işkence ile öldürüldü. Rahmetli şehit Hüseyin Kurumahmutoğlu başında takke elinde teşbih ve seccadesiyle namaz kıldığı için dipçikle vurularak hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Bunların hepsinin vebalini üzerinde taşıyarak gitti. Maalesef Türkiye’yi yöneten siviller son 2010 referandumundaki yasa değişikliğine kadar maalesef darbecilerden hesap sormadılar. Ömür boyu hapse mahkum olarak gitti. Şimdi devlet töreni yapılacakmış. Ben diyorum ki darbecilere cuntacılara devlet töreni yapmak devlete yakışmaz diyorum. Yapmayacaksın ki bir nifak ortaya koyacaksın ki bundan sonra hiç kimse darbe yapmaya cesaret etmeyi bir kenara bırakır. Darbeyi bile aklından geçirmez. Kenan Evren öldü ama onun darbe anayasası hala duruyor” dedi.

Aday tanıtım toplantısına BBP ve SP Tekirdağ il başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim