• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 24°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

2 Karısını Öldüren Kocaya Ağırlaştırılmış Müebbet İstemi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde resmi nikahlı eşi ile imam nikahlı eşini öldüren şahsın yargılanmasına başlandı. Duruşmada verdiği ifadesi annesi ve kardeşi tarafından verilen ifadelerle yalanlanan şahıs...
2 Karısını Öldüren Kocaya Ağırlaştırılmış Müebbet İstemi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde resmi nikahlı eşi ile imam nikahlı eşini öldüren şahsın yargılanmasına başlandı. Duruşmada verdiği ifadesi annesi ve kardeşi tarafından verilen ifadelerle yalanlanan şahıs için mahkeme heyeti ağırlaştırılmış müebbet istedi.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında resmi nikahlı eşi Fadime S. ve imam nikahı ile birlikte yaşadığı İnci Ateş’i pompalı tüfekle ateş ederek öldüren Levent S. hakkında görülen duruşma Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı. Duruşmaya tanıklardan sanığın kardeşi E.S., annesi A.S. ve yaşı küçük olan M.Ö. katıldı. Aynı zamanda tutuklu olarak yargılanan katil zanlısı Levent S. ve avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu da salonda hazır bulundu.

Katil zanlısı Levent S. tarafından öldürülen resmi nikahlı eşi Fadime S.’nin babası H.Y.’nin davaya katılma talebinin kabul edildiği duruşmada savunma yapan katil zanlısı Levent S., “Olay günü eşim Fadime işten geldi. Bana annemlerle aynı apartmanda kalmak istemediğini söylüyordu. Bende 20 gün önce işten ayrılmıştım. İşleri yoluna koyduğumda başka bir yere taşınırız dedim. Bu sebepten dolayı tartışma yaşadık. Tartışma yaşandıktan sonra 15-20 dakika hiç konuşmadık. Ben eve gelmeden önce 6 adet bira içmiştim. Eşim bana biraz zaman geçtikten sonra, ‘Beni bir erkekle görsen ne yaparsın’ dedi. Ben de ona, ‘İşyerinde biri seni rahatsız mı ediyor?’ dedim. O da, ‘Hayır öyle bir şey yok ben bir erkekle beraberim’ dedi. Ben o an kendimi kaybettim ve Fadime’ye bir tokat attım. Çok sinirlendim diğer odaya gittim 6 ay önce vefat eden babamın dükkanından tüfekten çevrilme silahı aldım. O esnada diğer eşim koşarak o odaya geldi ve bana engel olmaya çalıştı. Sonra kısa süreli arbede yaşadık ve ben İnci’yi ittim o esnada silah ateş aldı ve İnci vuruldu” şeklinde konuştu.

“İMAM NİKAHLI EŞİMLE BENİ KARIM TANIŞTIRDI”

İmam nikahlı eşi İnci Ateş ile kendisini resmi nikahlı olan eşi Fadime S.’nin tanıştırdığını ve yakınlaşmalarına vesile olduğunu iddia eden katil zanlısı Levent S., “Koşarak Fadime’nin bulunduğu odaya gittim. Ona, ‘Senin yüzünden İnci yaralandı’ dedim. O da benim yüzüme tükürdü ve ‘Sen adam mısın? Ben bir erkekle beraber oldum. Bir daha olsa yine yaparım. Adamsan beni de vur’ dedi. Öyle deyince bende kendimi kaybettim ve Fadime’ye ateş ettim. Sonra ağlayarak evin dışına çıktım ve kendimi asmak için duvardan bir teli sökmeye çalışıyordum. O esnada polisler geldi ve beni tutukladı. Fadime benim 12 yıllık eşim. İnci’yle 1 yıldır beraberiz. İnci’yi de bana Fadime ayarladı. Aynı işyerinde çalışıyorlardı. Aralarında bir sorun yoktu” dedi.

Resmi nikahlı eşi Fadime S.’nin başka eve taşınmak istediğini söyleyen Levent S., “Fadime’yle ev yüzünden zaman zaman tartışıyorduk. Daha önce de tartıştık ve o birkaç gün kadın sığınma evinde kaldı. Sonra tekrar döndü. Benim yanımdayken İnci’yle aralarında bir sorun olmuyordu. Alt katta biz üst katta annemler oturuyordu. Fadime çalışıyor, İnci ise ev işlerine bakıyordu” ifadelerini kullandı.

Levent S.’nin savunmasının ardından tanık M.Ö (14), “Olay günü evin karşısında bulunan halı sahada duruyorduk. Evin içine girmedim ve herhangi bir şey görmedim” dedi.

Resmi nikahlı eşi Fadime S. ile üst katta kendi ailesinin oturması sebebiyle tartıştıklarını söyleyen katil zanlısı Levent S.’nin kardeşi E.S. ise, “Evin karşısındaki halı sahada görevliyim. Annem olay anında yanıma geldi ve eve gitmemi istedi. Eve gittiğimde ikisi de yerde yatıyordu. Fadime yengemi özel araçla hastaneye götürdüm. Eve tekrar döndüğümde ambulanslar gelmişti. Abim Fadime yengemle zaman zaman tartışma yaşıyordu. Bazen de İnci ile Fadime arasında tartışma çıkıyordu ev işlerinden dolayı. Fadime yengem bizimle aynı apartmanda oturduğundan rahatsız değildi. Daha önce ağabeyimle tartıştığı için yengem sığınma evinde kalmıştı. Yengemin başka bir erkekle ilişkisi olduğuna dair bir şey bilmiyorum” dedi.

İfadesinde resmi nikahlı eşi Fadime S. ve imam nikahı ile birlikte yaşadığı İnci Ateş’e evin farklı odalarında ateş ettiğini söyleyen Levent S.’nin annesi A.S. ise, “Olay günü oğlum Levent’in evine inmek istedim. Zili çaldım kapıyı Levent açtı. Tesadüfen indim. Ses falan duymadım. Oğlum ağlıyordu. Anne Fadime beni yaktı ne olur ambulans çağır dedi. Ben içeri girdim baktığımda kızların ikisi de kanepede kanlar içinde yatıyordu. Koşarak diğer oğlum Enes’e haber verdim. Levent ile Fadime’nin arasında şiddetli geçimsizlik vardı. Fadime, İnci’yi istemiyordu. Başta birbirlerinden razıydılar ama sonradan kıskançlık başladı galiba. Oğlum o dönem işsizdi ama geçim sıkıntıları yoktu. Ben yardım ediyordum, aynı zamanda Fadime’de çalışıyordu” dedi.

Tanıkların ifadelerinin alınmasının ardından Cumhuriyet Savcısı, katil zanlısı Levent S.’nin yasa gereği ‘Resmi nikahlı eşi öldürme’ ve ‘kasten öldürme’ suçlarını işlediği ve sanığın ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet hapis cezaları ile yargılanması yönünde mütalaa verdi. Mahkeme heyeti, ‘kuvvetli suç şüphesinin mevcut bulunması’ sebebiyle katil zanlısının yargılanmasının tutuklu devam etmesine, duruşmaya gelmeyen tanıkların ifadelerinin alınabilmesi için zorla getirilmelerine ve duruşmanın 12 Mayıs tarihine ertelenmesine karar verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim