• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2509.143 1.01
  • Dolar: 32.5805 0.10
  • Euro: 34.8237 0.21

18. Zirve Noktaları Birleştirecek

16-17 Nisan tarihlerinde 18’incisi düzenlenecek olan Araştırma Zirvesi’nde, müşterinin stratejilerine yön veren "Noktaları Birleştirme" özelliği konuşulacak.16-17 Nisan tarihlerinde 18’incisi düzenlen...
18. Zirve Noktaları Birleştirecek

16-17 Nisan tarihlerinde 18’incisi düzenlenecek olan Araştırma Zirvesi’nde, müşterinin stratejilerine yön veren "Noktaları Birleştirme" özelliği konuşulacak.

16-17 Nisan tarihlerinde 18’incisi düzenlenecek olan Araştırma Zirvesi’nin sürdürülebilirlik anlamında önemli bir başarı hikâyesi olduğunu belirten Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) Başkanı Fulya Durmuş, “Pazarlama ve iletişimdeki değişimi, gelişimi ve araştırma disiplininin bu mecralara paralel olarak yaşadığı değişimi Araştırma Zirvesi’nin son 10 yılında net bir şekilde görebilirsiniz” dedi. Durmuş, “Pazarlama ve iletişimdeki değişimi, gelişimi ve araştırma disiplininin bu mecralara paralel olarak yaşadığı değişimi Araştırma Zirvesi’nin son 10 yılında net bir şekilde görebilirsiniz” dedi. Zirvenin pazarlama ve iletişim dünyasına verdiği rolün altını çizdikten sonra Fulya Durmuş sözlerini şöyle sürdürdü:

“Araştırma dünyası pazarlamanın ihtiyacı olan bilgiyi sağlıyor. Bu nedenle Araştırma Zirvesi, pazarlama, satış ve iletişim disiplinlerinden profesyonellere hitap ediyor. Bugüne kadar 17 kez gerçekleştirilen zirvenin katılımcı profiline baktığımızda bunu görebiliyoruz. Bu yıl da benzer bir katılımcı profilini göreceğimiz 18. Araştırma Zirvesi’ne farklı sektörlerden 350’nin üzerinden firmadan 800’e yakın katılım olacak”.

Araştırma derneklerinin TÜAD üyesi olmasının Güvenilir Araştırma Belgesi’ne (GAB) sahip olması anlamına geldiğini belirten Durmuş, böylece araştırmanın tüm süreçlerinde kalitenin garanti altına alındığının altını çizdi ve “Bu belgeyi alan şirketler her yıl Bureau Veritas tarafından denetleniyorlar. TÜAD üyeleri Yüksek Profesyonel Standartlar (YPS) taahhüdü imzalayarak yaptığı işlere yönelik sorulara şeffaflık ilkeleri çerçevesinde cevap vermeyi ve bu tür incelemelerle ilgili işbirliği yapmayı, bağımsız denetime açık olmayı da taahhüt ediyor. Yani TÜAD üyeliği ile birlikte, denetimlere açıklık konusundaki araştırmacı firma taahhütleri araştırma faaliyetlerinin en önemli güvencesi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Tüketici dinamiğinin hızla ve durmadan değiştiğini hatırlatan Durmuş, reklamverenlerin araştırmalardan daha fazla yararlanmalarının önemine değindi: “Değişen tüketicinin ihtiyaçlarını ve deneyimlerini öğrenmek için araştırma, reklamveren için en önemli kaynak. Dijital medyanın kullanımının artmasıyla sektörümüz de ölçümlemeler için yenilikçi çözümler üretmeye başladı. Özetle tüketicideki değişim bizim araştırma yapma biçimimizi etkiliyor. Sunduğumuz bilgi ve içgörüler ise reklamverenin ürünlerini ve hizmetlerini tüketicinin beklentileri doğrultusunda şekillendirmesi ve rekabet avantajı sağlayabileceği stratejiler geliştirmesi imkânı sunuyor” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim