• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 20°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

16 Ocak resmi takvime giriyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol önceki akşam Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a 16 Ocak Basın Onur Günü’nün takvime girmesi için dosya verdi.
16 Ocak resmi takvime giriyor

16 Kurtulmuş, Basın Onur Günü’nün Türkiye genelinde 16 Ocak 2017’den itibaren kutlanması için gerekeni yapacağı müjdesini verdi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatında ilk ve tek basın toplantısı olan 16 Ocak 1923 tarihindeki basın toplantısını Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin uzun yıllardır Basın Onur Günü olarak kutluyor. Bu kapsamda ülke genelinde Basın Onur Günü olarak kutlanması konusunda Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimiz yönetim kurulunun ciddi girişimleri bulunmaktaydı. Geçtiğimiz ay Basından Sorumlu Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile Ordu ilinde de gerçekleştirilen toplantı da sözlü olarak talebimiz iletilmişti. Önceki akşam kentimizdeki sivil toplum örgütü, muhtarlar ve sendikaların başkanlarına yönelik toplantı da Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TGF Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gürol, 16 Ocak Basın Onur Günü ile ilgili bilgilendirme yazısı, internet medyasının sorunları, televizyonlarımızın sorunları, gazetelerimizin sorunları ve çalışanlara yönelik iyileştirmeler konusunda bir bilgilendirme dosyasını, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’a sundu.

2017’DE KUTLANABİLİR

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Çetin Gürol, “Basından Sorumlu Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a önceki akşam 16 Ocak tarihinin ülke genelinde Basın Onur Günü olarak kutlanması için Ordu ilinde sözlü olarak ilettiğiniz talebimizi bu sefer yazılı olarak sunduk. Ayrıca dosyamızda internet medyasının sorunları, televizyonlarımızın sorunları, gazetelerimizin sorunları ve çalışanlara yönelik iyileştirmeler ve çözümlerini içeren dosyamızı da kendisine verdik. 16 Ocak tarihinin takvimlerde yer alması için 16 Ocak 2017 öncesinde Bakanlar Kurulu Kararının alınması için gerekeni yapacağını ifade eden Başbakan Yardımcımız Kurtulmuş'a çok teşekkür ediyoruz. Her platformda bizlere destek olacağını belirten ve önceki akşamda bu konuda iradelerini ortaya koyan Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Zeki Aygün'e ve diğer milletvekillerimize de çok teşekkür ediyorum. İktidarı ve muhalefeti ile tüm milletvekillerimiz bu konuda bize destek verdiler ve vermeye de devam ediyorlar. Bu nedenle gururluyuz ve onurluyuz. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanımız Yılmaz Karaca da bu konuda her platformda 16 Ocak Basın Onur Günü’nün Türk basın tarihi açısından çok daha önemli olduğunu ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 24 Temmuz Basın Bayramından bile önemli olduğunu belirterek bizlere destek vermesi de bizi memnun etmektedir. 16 Ocak 2017 tarihinde ülkemizin dört bir köşesinde bu günümüzü kutlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

dosyamizi-ve-dergilerimizi-inceledi--(4).jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim