• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 6°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8733.32 0.17
  • Altın: 2233.898 -0.47
  • Dolar: 32.3305 0.07
  • Euro: 35.0767 -0.30

“16 Nisan, Parti Meselesi Değil, Ülke Meselesidir”

İzmit Topçular Mahallesi Semt Konağı’nda gençlerle bir araya gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman”16 Nisan referandumu, bir parti meselesi değildir. Bir ülke meselesidir.”dedi.
“16 Nisan, Parti Meselesi Değil, Ülke Meselesidir”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İzmit Topçular Mahallesi Semt Konağı’nda gençlerle bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı, gençlerin yeni anayasa ile ilgili sorunlarını yanıtladı.Toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Veli Haldız, İzmit Belediyesi Meclis üyeleri ve İlçe SKM Yönetimi katıldı.

16 NİSAN BİR PARTİ SEÇİMİ DEĞİL

16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve seçilme yaşının 25’ten 18’e indirilmesiyle ilgili yeni anayasayı gençlere anlatan Yaman, “16 Nisan ülkemiz için yeni bir milat olacaktır. Bu süreçte gençlerimize büyük bir görev düşüyor. Bizler sizlerin yaşlarında iken 1980 darbesini gördük. Sağ-sol çatışmalarını gördük. İnsanlarımızın alevi sunni çatışmasına nasıl çekildiğini gördük. Ülkemiz üzerinde hep bir karanlık eller vardı. En son ne yazık ki 15 Temmuz hain darbe girişimini hep beraber gördük. Bütün bu yaşadıklarımızın bir daha yaşanmaması için, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve gücünün artması için bu seçimde siz gençlerimize çok büyük bir sorumluluk düşüyor. 16 Nisan referandumu bir parti meselesi değildir. Bir ülke meselesidir.”dedi.

16 NİSAN GENÇLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Ülkemizin büyüyüp gelişmesinde ki en büyük engelin terör olduğunun altını çizen Yaman, “Ülkemizde terör olayının altının kazınması için hem hükümetimiz hemde güvenlik güçlerimiz yoğun bir çaba sarf ediyor. Terör konusunda büyük mesafeler alındı. Daha da alınacak. Terör olayını Türkiye’nin gündeminden çıkartacağız ki ülkemiz tüm hızıyla 2023 Hedefine daha güçlü bir şekilde ilerlesin. Ülkemizde huzur ve refah artısın. Tüm bunların olabilmesi için 16 Nisan hepimiz için önemli. Güçlü, istikrarlı, istikbali olan bir ülkenin kaderi sizlerin 16 Nisan’da vereceği oylarla belirlenecektir.”dedi.

TÜRKİYE YENİ BİR DÖNEMEÇTE

Gençlere geçmişte yaşanan koalisyon dönemlerini anlatan Yaman, “Sık sık hükümetler değişiyor, ülkemiz yatırım yapamıyor ve yaşanan kriz ortamlarıyla her geçen gün ülkemiz ekonomik anlamda yeni çöküntüler yaşıyor. Enflasyon almış başını gidiyordu. Çünkü yaşanan krizler ülkede istikrarın gelmesi engelleniyordu. O günlerden şimdi bu günlere geldik. 14 yılda ülkeye güven ve istikrar geldi. İstikrarın devam etmesi için şuan önemli bir dönemeçteyiz. Bir tarafta güçlü, istikrarlı ve refah dolu, darbelerin ve muhtıraların yok olduğu bir ülke, diğer tarafta sürekli hükümet sorunu yaşayan, istikrarsız, geleceği belli olmayan, darbelerin devam ettiği bir ülke. Aslında gençler kaderiniz sizin elinizde. 16 Nisan’da kendi kaderinizi belirleyin.”dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim