• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2502.433 0.74
  • Dolar: 32.5778 0.16
  • Euro: 34.5982 0.55

15 Temmuz demokrasi için bir dönüm noktasıdır

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve birliğe bağlı oda başkanları, 15 Temmuz’da yapılan başarısız darbe girişiminden şimdiye kadar yaşanan olayları değerlendirmek için Güzeloğlu'nu ziyarette bulundular.
15 Temmuz demokrasi için bir dönüm noktasıdır

Karamürsel Alp toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Kocaeli Tuhafiyeciler ve Konfederasyon Esnaf ve San. Odalar Başkanı İsmail Çevikel, Kocaeli Berberler Esnaf ve San. Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Elektrik Tek. Esnaf ve San. Odası Başkanı Mustafa Kocagöz, Kocaeli Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Ali Sarı, Kocaeli Fotoğrafçılar Esnaf ve San. Odası Başkanı İbrahim Şahin, Kocaeli Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Rasim Özkul, Kocaeli Kuaförler Esnaf ve San. Odası Başkanı Gülseren Turgut, Kocaeli Mobilyacılar ve Marangozlar Esnaf Odası başkanı Sami Şehrin, Kocaeli Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Taşcı, Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tek. Bay. Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük, Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik, Gebze Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ziyaddin Erattır, Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya, Gebze Lokantacılar ve Pastaneciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış, Gebze Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf. Odası Başkanı Secaattin Aydın, Kocaeli Madeni İşler Esnaf ve San. Odası Başkan Vekili Mehmet İlter, Gebze Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Kenan Çelik, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Kocaman, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve San. Odası Başkanı Ahmet Pekin, Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurul Üyesi Şükrü Öztürk, Darıca Motorlu Nakil Araçları Esnaf Odası Başkanı Emin Serin, Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şaban Şenol, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Kandıra Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Başkan Ahmet Gödek, Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Adem Sevinç, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Pazarcılar Esnaf Odası Zafer Şahin, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Bekir Sargın, Derince Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Durmuş Yıldırım, Derince Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Osman Koçyiğit, Derince Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Yağız, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, Kocaeli Muhallebiciler Esnaf Odası Yaşar Yılmaz katıldı.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ziyarette yaptığı  konuşmasında;  “15 Temmuz’da gerçekleştirilen bu darbe girişiminden dolayı vatanımıza, milletimize, hükümetimize ve hükümetimizi temsil eden Sayın Valimize geçmiş olsun” diyen Başkan Kemal Kaya, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “15 Temmuz gecesi milletin iradesine, demokrasimize ve tüm değerlerimize kast eden bu hain kalkışma karşısında dimdik ayakta duran ve bizim geleceğimiz adına hayatını feda eden bütün demokrasi şehitlerimizi bir kere daha rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Gazilerimize de sağlık diliyorum, Rabbim şifa versin. 

O GÜNDEN BU YANA DİK DURUŞUNU SERGİLEYEN MİLLETİMİZE VE MİLLETİMİZİ TEMSİL EDEN SİZ ESNAFIMIZA TEŞEKKÜR BORCUMUZ VAR.

Değerli başkanım bizlere teşekkür etti, bende esas teşekkürün sahibi milletimize ve milletimizin temsilcisi siz esnaflarımıza teşekkür ediyorum. O akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın çağrısını alır almaz tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’miz de de insanlarımız iradesine sahip çıktı. Türk Milleti, dünyaya dik bir duruşla demokrasisine, özgürlüğüne ve hürriyetine sahip olduğunu çok açık bir şekilde canıyla kanıyla ödedi, hem de 15 Temmuz demokrasi için bir dönüm noktası oldu. Bu; parti, mezhep ve etnik kökene bakmadan ortak bir duruştur. Bu yapıyla ilgili olanlar, hukukun ve adaletin önünde en ağır bir şekilde hesabını verecekler. O günden bu yana dik duruşunu sergileyen milletimize ve milletimizi temsil eden siz esnafımıza bir teşekkür borcumuz var. Sizlere ve sizlerin şahsında bütün esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyoruz, sağolun varolun. Bizi biz yapan değerlerin bir birleşkesidir, temsilcisidir. Aramıza sokulan her türlü nifaka, ayrılık tohumuna, benzeri her türlü düşüncelere hiçbir zaman itibar etmemişizdir. Hangi hain emel nereden gelirse gelsin birlik ve beraberliğimizle bunun üstesinden gelmişizdir. Dünyada gıpta edilen büyük yatırımlarımız devam edecek. Bir daha da böylesi bir tehlikenin değil yaşanması düşünülmemesi içinde tedbirler alıyoruz. Türkiye 2023’e, büyük hedeflere yol alırken bir daha hiç böylesi hain düşüncenin ve emelin bu büyük yürüyüşü en ufak olumsuz yönde bile etkilemesine izin vermek istemiyoruz. Bütün Kocaelili vatandaşlarıma ve onların temsilcisi siz değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum. “ diyen Sayın Valimiz, bütün esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim