• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2245.417 0.05
  • Dolar: 32.3316 0.07
  • Euro: 35.165 -0.11

13-0'a baksın sıfırı orda görür!

Ak Parti 103. İl Danışma meclisi Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, “2019’da üç önemli seçimimiz var. 13-0’a kilitlendik. Oy oranımızı yükselterek kendi rekorumuzu kıracağımızı düşünüyorum” dedi
13-0'a baksın sıfırı orda görür!

Programa AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

8 AY SONRA İLK DANIŞMA

Ak Parti 103. İl Danışma meclisi Yerel Yönetimler Toplantısı Antikkapı’da gerçekleştirildi.  Danışma meclisinde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Yoğun geçen kongre döneminden dolayı AK Parti İl Danışma Meclisi uzun zamandır yapılamıyordu. AK Parti 102. İl Danışma Meclisi 16 Ağustos 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Başiskele’de gerçekleştirilmişti.  AK Parti yaklaşık 1500 teşkilat mensubunun katılımıyla Antikkapı’da 8 ay sonra ilk il danışma meclisini gerçekleştirdi.

“GÜZEL BİR İMTİHANI GERİDE BIRAKTIK”

Danışma Meclisi’nde açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “8 ay aradan sonra il danışma toplantımızı yapıyoruz.  Kongrelerimizi tamamladık. Güzel bir imtihanı geride bıraktık. Yenilenmemizi kendimize yakışır bir şekilde yaptık. 8 aylık kongre sürecinde bize destek olan herkese şükranlarımızı sunuyorum. Birçok ilde kongre tartışmaları varken biz müzakerelerde bulunduk. Bu ay sonuna kadar 472 mahallemizde toplantılarımızı tamamlayacağız. Mahallelerimizdeki müzakerelerimizi yapıp 2019 seçimlerine hazırlanıyor olacağız” dedi.

“13-0’A BAKIN SIFIRI ORADA GÖRÜRSÜNÜZ”

“Bu danışma meclisimiz yerel formatta” diyen Ceyhan, “İlçelerde de yerel danışma meclislerimizi hayata geçirdik. 11 ilçemizde bu toplantıları tamamladık. 2014’ten beri milletimize söz verdiğimiz beyannameleri başkanlarımız sundu. Belediyelerimizin beyanname tamamlama oranı yüzde 83. Bu belediye başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Büyükşehir Belediye başkanımız kamuoyuna sunum yaptı. O sunumdan sonra ana muhalefet partisi il başkanı ve diğerleri biz bir şey göremiyoruz diyerek gazetelere açıklamalarda bulundular. Birisi çıkıp Büyükşehir Belediye başkanımıza sıfır veriyorum demiş. Ey CHP Sıfır görmek istiyorsanız, 13-0’a bakın ve o sıfırın siz olduğunuzu görürsünüz. Mitomani yaklaşımımızı bundan sonra da göreceğiz. Biz başkanlarımızın yapmış olduğu çalışmalara şahidiz” şeklinde konuştu.

 

EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLIYOR

Ceyhan sözlerini, “21 Nisan Cumartesi günü eğitimlerimiz başlıyor. Eğitimcilerimiz milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız olacak. Her biri ilçelerde eğitim verecek. Teşkilatçılık ve Strateji dersimizi Başbakan Yardımcımız Fikri Işık verecek. 21 Nisan’da Kartepe’nin ve Başiskele’nin toplantısını The Ness Otel’de yapacağız. Aynı gün İzmit ve Kandıra’nın toplantısı Sabancı Kültür Merkezi’nde olacak. Ardından 22 Nisan’da 9.30’da Gölcük’ün ve Karamürsel’in The Ness Otel’de, Derince ve Körfez ise Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde toplantılarını gerçekleştirecek. 5 Mayıs’ta Gebze ve Dilovası ilçelerimizin toplantısı Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde, Darıca ve Çayırova da Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapılacak” ifadeleriyle sonlandırdı.  

 

“KENDİ REKORUMUZU KIRACAĞIZ”

Ceyhan’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, “7 bölgede toplantılarımızı yaptık. 7 bölgemizde belediye başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Yaptığımız çalışmaları anlatmak zorundayız. Belediyemizin vaat ettiği programların ne kadarının yapıldığını vatandaşa sorduğumuzda yüzde 40-50 diyor. Dolayısıyla yapılan hizmetleri anlatmak zorundayız. Ne sözü vermişsek özellikle o sözleri anlatmalıyız. Sözleri yerine getiriyoruz. Vatandaşa izah etmemiz lazım, muhtara, STK’lara izah etmemiz lazım. Teşkilatlarımıza büyük önem düşüyor. 2019’da üç önemli seçimimiz var. 13-0’a kilitlendik. Oy oranımızı yükselterek kendi rekorumuzu kıracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.  

EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ METRO

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Derdimiz var, sevdamız var. İşimiz çok. Birbirimize değer vereceğiz. Teşkilatlarımızı, halkımızı önemsiyoruz. Seviyoruz halkımızı. Özellikle annelerimiz bizim başımızın tacı. Daha Güzel bir dünyayı evlatlarımıza nasıl bırakacağız diye düşünmek derdimiz olmalı. En büyük yatırımımız metro. Ama gençlikle ilgili yapacağımız çalışma ondan çok daha önemli” dedi.

“BEYANNAMEMİZİN YÜZDE 91’İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

“Tayyip Erdoğan görevini yapıyor, biz de görevimizi yapacağız” diyen Karaosmanoğlu, “Ben her gün dua ediyorum. Genze metro çalışmasına başlıyoruz. Büyük bir yatırım. 3 milyar civarında bir yatırım. Birinci bölümünü yaptık. İkinci bölümüne Türkiye’nin en güçlü müteahhitleri katılıyor. Dertli olalım, vatandaşın derdiyle ilgilenelim. Değer verdiğimiz insanlar sandık başında bize değer verir. Halkımızı önemseyeceğiz. Beyannamemizin yüzde 91’ini gerçekleştirdik. 2019 Mart’ından önce bunu yüzde 100’e getireceğiz. Beyanname dışında 1024 projemiz var. KEV Tesisleri’ne 45-50 Milyon TL verdik. Kocaelispor’un borçlarını ödeyerek burayı aldık. Burayı gençliğimizin hizmetine sunalım dedik. Burayı gençlik merkezi yapacağız” şeklinde konuştu.

 

“ÇÖP FABRİKASININ TEMELİNİ SENEYE ATACAĞIZ”

Çöp yakma tesisi konusunda da açıklamalarda bulunan Karaosmanoğlu, “ Bir takım çevrelerden eleştiriler oluyor. Bekara karı boşamak kolay derler. Çöp diye bir derdimiz var. Bütün araştırmalarımızı yaptık. Orman Bakanlığından yerini aldık. Orada öyle fazla ağaç falan yok. Biz 100 ağaç sökersek, bilin ki oraya 100 bin ağaç dikeriz. Biz yeşil dostuyuz. Kararımızı verdik, ÇED toplantımızı yaptık. Önümüzdeki yıl temelini atacağız. Bir atık depolama bir de tehlikeli atıkları yakma tesisi olacak orada. Biz halkımızın sağlığını tehdit eden bir çalışmaya asla izin vermiyoruz. Bundan asla endişe etmeyin. Diğer fabrikalar neyse oda o. Bu tesislerden birini önümüzdeki yıllarda Gebze’ye yapacağız. Bu tesis Paris’te şehrin göbeğinde, Viyana’nın göbeğinde. Yapacağımız tesis onların teknolojisinin önünde olacak. Hiçbir endişeniz olmasın. Ben imkan olsa çöp yakma tesisini  Sekapark’a  yaparım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim