• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9698.85 1.83
  • Altın: 2490.431 0.26
  • Dolar: 32.5901 0.11
  • Euro: 34.8531 0.26

’’12 Yıl Ülkeme Hizmet Yaptım’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben şu anki iktidar partisinin kurucusuyum, kurucu genel başkanıyım. Aynı zamanda bu partinin üç dönem milletvekilliği ve başbakan olarak 12 yıl ülkeme hizmet yaptım’’ dedi. An...
’’12 Yıl Ülkeme Hizmet Yaptım’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben şu anki iktidar partisinin kurucusuyum, kurucu genel başkanıyım. Aynı zamanda bu partinin üç dönem milletvekilliği ve başbakan olarak 12 yıl ülkeme hizmet yaptım’’ dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören’de yapımı tamamlanan Esertepe Rekreasyon Alanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Yardımcıları Ali Babacan ve Yalçın Akdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Görçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ile Nuri Elibol’unda aralarında bulunduğu AK Parti Ankara Birinci ve İkinci bölge milletvekili adaylarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında Esertepe Rekreasyon Alanı’na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Keçiören’in gönlünde müstesna bir yeri bulunduğunu ve 12 yıl Keçiören’de ikamet ettiğini belirtti.

Keçiören’de farklı anılarının olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Keçiören’nin tarihi bir anlamda da farklı bir yeri olduğunu söyledi.

1980’lerin ortasında kadar Keçiören’in köylerinde değil Kuşcağız’daki gecekondularda elektriğin, suyun, yolun ve okulun bulunmadığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rahmet Özal dönemiyle birlikte burada bir kıpırdanma, bir gayret başladı. Malum Melih Bey Büyükşehir Belediye başkanlığından önce Keçiören’de de bir belediye başkanlığı dönemi olmuştu. Yani temeller aslında eskiye dayalı. Dünün kenar ilçesi, varoşu Keçiören’i bugün Ankara’nın en seçkin ilçelerinden birisi haline getirdi. Hayat kalitesi en yüksek ilçelerinden birisi haline geldi. Bu büyük dönüşümde emeği olan başka büyükşehir ve Keçiören belediye başkanlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“MİLLETİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, taş üstüne taş koyanın gönüllerinde müstesna bir yeri olduğunun altını çizdi. Başbakan olarak üstlendiği sorumluluğa komşuluk hukukunu da ekleyerek Keçiören’in ve Keçiörenlilerin yanında olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sağ olsun Keçiören’de bizi hiç yalnız bırakmadı. Son olarak cumhurbaşkanlığı seçiminde vermiş olduğunuz yüzde 58 oranındaki destek için her birinize her kez Keçiörenli kardeşime şahsım için milletim adına teşekkür ediyorum. Keçiören’in yeni Türkiye mücadelemizde de çok daha güçlü bir destekle yanımızda olacağına inanıyorum” diye konuştu.

“ALT TARAFI HACI BAYRAM VELİ ÜST TARAFI ABDULHAKİM ARVASİ HAZRETLERİ”

Keçiören’in Hacı Bayram Veli Hazretleri ile Abdulhakim Arvasi Hazretlerinin manevi zırhıyla kuşatıldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye’nin tüm renklerini, tüm zevklerini içinde barındıran Keçiören’e işte biz bu anlayışla yaklaştık ve yaklaşıyoruz. Bugün burada Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan Esertepe Rekreasyon Alanı’nın açılışını yapıyoruz. Bu alanda eskiden orduya ait bir seyyar cerrahi hastanesi bulunuyordu. Daha sonra metruk bir yer haline dönüşen bu büyük bölgeyi Büyükşehir belediyemiz güzel bir projeyle Keçiören’e ve Ankara’ya yakışır bir park haline dönüştürdü. Yeşil alanlarıyla, ağaçlarıyla, spor alanlarıyla, çocuk oyun alanlarıyla, piknik alanlarıyla, görkemli giriş kapılarıyla Esertepe Rekreasyon alanı Keçiören ve Ankara’ya yeni bir yüz, farklı bir yüz kazandırıyor. Şimdi tabi henüz ağaçlarımız, çınarlarımız daha yeni dikildi. İnşallah birkaç yıl sonra bu çınarlar Osmanlı’nın abidesi gibi yükselecek. Çınar dedik mi akla Osmanlı gelir.”

“HAKLI DA OLABİLİRSİNİZ”

Türkiye’nin tarihi bir seçimin arifesinde bulunduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm partiler, tüm liderler Türkiye için milletimiz için neler yapmak istediklerini meydan meydan dolaşıp anlatıyorlar. Aynı şekilde medya aracılığıyla da mesajlarını topluma ulaştırıyorlar. Şimdi bana diyebilirsiniz, ’Sayın Cumhurbaşkanım siz Cumhurbaşkanısınız, sizin seçim kampanyalarında ne işiniz var’ diyebilirsiniz. Haklı da olabilirsiniz. Fakat ben biliyorsunuz alışılmış bir Cumhurbaşkanı değilim. Sipariş üzere gelmedim. Fakat Cumhurbaşkanı olarak her siyasi partiye eşit mesafedeyim ancak taraf olarak sorduğunuz zaman ben milletimin tarafındayım. Eğer birileri bazı yanlışlar yapıyorsa, yanlışlar söylüyorsa o zaman bu yanlışları düzeltmek herhalde takdir edersiniz ki benim görevimdir” ifadelerini kullandı.

“BUNLARI DÜZELTMEK BENİM GÖREVİMDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmişi ile ilgili yanlış ifadelerin düzeltilmesi gerektiğine dikkat çekti. İktidar partisinin kurucusu olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben şu anki iktidar partisinin kurucusuyum, kurucu genel başkanıyım. Aynı zamanda bu partinin üç dönem milletvekilliği ve başbakan olarak 12 yıl ülkeme hizmet yaptım. Ardından milletim bu makama bizleri görevlendirdi. Şimdi bu makamdayız. Eğer bizim geçmişimizle alakalı bazı yanlış ifadeler kullanılıyorsa bunları düzeltmek herhalde benim görevimdir” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim