• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 16°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

12 gündür alıkoyulup işkence gören genci polis buldu

Gebze’de eski sevgilisi tarafından kaçırılan ve 12 gün boyunca işkence gören Özbekistan uyruklu genç kız polisin yaptığı baskınla bulundu.
12 gündür alıkoyulup işkence gören genci polis buldu

Gülbahar Havmattove'den 12 gündür haber alınamıyordu. Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, programına önceki gün canlı yayına Özbekistanlı anne Gülçehre Aşirova kızının sevgilisi tarafından kaçırıldığı iddiasıyla geldi.

 Anne Aşirova kızımla birlikte 1,5 yıl önce Türkiye'ye çalışmaya geldik. Kızım Ataşehir'de çalışıyordu sonra Fahrettin isminde, onu kaçıran adamla tanıştı 8 ay boyunca aynı evde yaşadı. Kızımla evlenmeyince o da ayrıldı. Kendisine yeni bir ev kiraladı ve sevgilisine izini kaybettirdi. Kızımı her zaman tehdit ediyordu, benden ayrılırsan anneni öldürürüm diyordu. O yüzden kızım bana sürekli ben iyiyim derdi. 13 Aralık'ta ayrıldı Fahrettin'ten. 21 Ocak'ta da Fahrettin, kızımın izini buldu ve onu bir marketteyken silah zoruyla arabaya bindirerek kaçırdı.

DEMİR ÇUBUKLA ŞİDDET!

Günlerce kızımdan bir haber bekledim. Yaklaşık beş gün sonra kızım bana ulaştı. Ayrıldığı sevgilisi tarafından kaçırıldı, demir çubukla şiddet gördü! Gülbahar annesine ulaşarak mesaj attı. Mesajlarında Fahrettin uyuyor bu numaraya mesaj atma, arama. Beni kurtar polislere haber ver. Ellerime, kafama, gözlerime sürekli vurdu. Kötü durumdayım beni kurtar diyerek şiddet gördüğü halinin fotoğraflarını ve tutulduğu yerin adresini annesine gönderdi. Kızının bu görüntüleri üzerine anne Emniyete başvurdu.

ANNE MÜGE ANLIDAN YARDIM İSTEDİ!

Fakat polislerle birlikte verilen adrese gittiğinde kızını orada bulamadı. Bugün kızının son görüntüleriyle birlikte Müge Anlı'ya gelen anne, kendisinden yardım istedi. Kısa bir süre sonra anneye müjdeli haber geldi. Yayına bağlanan telefonun diğer ucunda günlerdir aradığı kızı ve onu kaçıran Fahrettin vardı. Gülbahar annesine ben iyiyim kocamın yanındayım yerimi söylemek zorunda değilim dedi. Daha sonra telefonu Fahrettin alarak özelimizi ekranda konuşmanızı istemiyorum. Yanlış anlaşılma var ben Gülbahar ile evlenmek istiyorum ona bunu ben yapmadım, bir başkası yapmış dedi. Özel bir durumumuz var açıklamak zorunda değiliz, Gülbahar da şuan da iyi durumda.

GENÇ KIZ AİLEYE TESLİM EDİLDİ

 Daha sonra annesiyle görüntülü konuşma yapan Gülbahar, mesajları ben şaka olarak kız kardeşime gönderdim anneme göndermedim diyerek inkâr etti. Anne ise kızının korktuğu içi yalan söylediğini mesajları kızının attığını söyledi. Müge Anlı'nın arama emri var hakkınızda emniyete gitmeniz gerekiyor sözlerine aldırmayan Fahrettin ve Gülbahar'ın bu durumunu gören Gebze başsavcı vekili yayını arayarak bu olayı ihbar kabul ettiğini, emniyet birimlerine Gülbahar ve Fahrettin'in yakalanması için talimat verdiğini söyledi. Verilen talimat üzerine Gebze’de bir eve baskın yapan emniyet güçleri Gülbahar Havmattove’yi buldu. Genç kız ailesine teslim edilirken, Fahrettin adındaki kişi her yerde aranıyor.

gulbahar.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim