• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 19°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9772.09 0.51
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

10 Agustos Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç yorumları 9 agustos ve 10 agustos günlük burç yorumları..
10 Agustos Günlük Burç Yorumları

9 Ağustos Pazar MARS günün ilk saatlerinde, 25 Eylül'e kadar kalacağı ASLAN burcuna geçecek. Liderlik potansiyelimiz ön plana çıkacaktır.  Güç, gösteriş ve hatta ün bizim için önemli olabilir. Çevremize karşı hakimiyet kurmak isteyebiliriz. Aynı zamanda sevecen ve sıcak kalpli de davranabiliriz. Ancak MARS'ın etkisi ile biraz küstahlaşma ihtimalimiz de var. Kendimizi öne çıkarmak, takdir görmek, alkış almak için tepkisel davranabiliriz. Öne çıkışlarımızın asıl amacı gücümüzü sergilemek olacaktır.Akşam saatlerinde AY ile URANÜS arasında iyicil bir temas olacak. Toleranslı, yaratıcı, hareketli, sıra dışı saatler olabilir. Duygularımızı anlık tepkiler şeklinde gösterebiliriz. Aşk konusunda da hareketli saatler yaşayabiliriz. 

9 AĞUSTOS PAZAR GÖKYÜZÜ HAREKETLERİ VE BURÇLARA ETKİLERİ
KOÇ ve yükselen KOÇ 
Hayatınızla ilgili önemli değişiklikler ve ortaya çıkarmadığınız yeteneklerinizi gösterme şansı doğabilir. Kendinizi ifade ederken daha duygusal kelimeler kullanmanızda fayda olabilir. 

BOĞA ve yükselen BOĞA
Maddi gelirleriniz ile ilgili girişimleriniz konusunda biraz daha temkinli ve sakin olmanızda faydavar. Zira aklınıza geliveren fikirleri hemen uygulamaya geçmemeniz sizin için doğru karar olabilir.

İKİZLER ve yükselen İKİZLER
Arkadaş ortamında, sosyal çevrenizde,yaratıcılığınız ve sıra dışı girişimleriniz sayesinde duygularınızı rahatlıkla dışa vurabilme imkanı bulabilirsiniz.  

YENGEÇ ve yükselen YENGEÇ 
İş yaşamınız, kariyeriniz ile ilgili geri dönülmesi zor, ani plan değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu durum, duygusal zarar görmemek için kendinizi kapatmanıza vesile edebilir.

ASLAN ve yükselen ASLAN 
İdeallerinizle ilgili alacağınız ani değişiklik kararı, yabancılar, yüksek öğrenim ile ilgili sürpriz gelişmeler, arkadaş ortamınızda gelecek günlerden daha güvenli bahsetmenize yardım edebilir. 

BAŞAK ve yükselen BAŞAK 
Ortak kazanımlar elde ettiğiniz işten-projelerden ani kararla ayrılmanız ya da uzak kalmanız, işinize-kariyerinize daha fazla zaman ayırmanıza ve hatta iş arkadaşlarınızla daha yakın ilişkiler kurmanıza vesile olabilir. 

TERAZİ ve yükselen TERAZİ 
Hayata biraz daha toleranslı, ılımlı, hoşgörülü ve iyimser pencereden bakmanız, özgürleşme ihtiyacınızı tetikleyebilir. "Çekip gitme" düşüncenizi hayata geçirme ihtimaliniz olabilir. 

AKREP ve yükselen AKREP 
Gizli kalmış, üzeri örtülmüş konuları gündeme getirip, altında yatan gerçekleri bulma ihtiyacınız, günlük yaşamınızda ve çalışma şartlarınızda ani-sıra dışı değişiklikler yapmanıza vesile olabilir. 

YAY ve yükselen YAY 
Kendinizi her zamankine göre daha çekici ve güzel buluyor olmanız, hayattan zevk aldığınız keyif veren her şeyde, bireysel farklılığınızı ortaya koyabilmenize yardım edecektir. 

OĞLAK ve yükselen OĞLAK 
Titizliğiniz, detaylarla uğraşmanız ve günlük yoğun rutinleri kotarabilme kapasiteniz; aileniz-ebeveynleriniz ile ilgili ani beklenmedik gelişmelere çabuk adapte olmanıza yardım edecektir. 

KOVA ve yükselen KOVA 
Yakın çevreniz ile ilgili sürpriz gelişmeler, her konuda eğlenecek zevk alacak bir yön bulmanıza veya çocuklarınızla ilgilenecek keyifle zamanlar yaratmanıza vesile olabilir. 

BALIK ve yükselen BALIK 
Maddi geliriniz ile ilgili beklenmedik kazanç veya beklenmedik bir harcama, aileniz ile ilgili kararsız kaldığınız konularda son sözü söyleme fırsatı yaratabilir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim