• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

1. Trabzonlular Festivali görücüye çıktı

Gebze Trabzonlular Derneğinin Gebze Kent Meydanında düzenleyeceği 1. Trabzonlular Festivali görücüye çıktı. Basın mensuplarına festivalin detaylarını anlatan Başkan Demirtaş “Gebze bu festivali unutamayacak” dedi.
1. Trabzonlular Festivali görücüye çıktı

Uzun süredir alt yapı çalışmalarının sürdüğü öğrenilen 1. Trabzonlular Festivali bölge basınına tanıtıldı. Dev festival hakkında detaylar veren Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, “Festivalimiz 25 Nisan'da başlayacak olup 9 gün sürecektir. Bu sürede Gebze Halkı'na bu güne kadar gördükleri en büyük ve görkemli festivali sunmaya kararlıyız. Bu kadar iddialı söylemlerde bulunmamın altı tatbiki boş değil. Festival için çözüm ortağımız olan organizasyon firması bu işi ülkede en iyi yapan firmaların başında geliyor. Daha önce Feshane organizasyonu ve bunun gibi birçok zor işi başarı ile sonuçlandıran firmamıza güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu.

HERKESE AÇIK DAVET


Festivalin yalnızca Trabzonlulara özel olmadığını Trabzon kültürünü merak eden herkesin keyifle vakit geçirebileceği bir şölen hazırlığında olduğunu dile getiren Başkan Demirtaş, “Tabi burada asıl iş hemşerilerimize, siz basın mensuplarına ve en önemlisi Gebzelilere düşüyor. Festivalimizi bölgede yaşayan tüm vatandaşlarımızın keyif alabileceği şekilde yapacağız. Sadece Trabzonluların değil tüm illerin zevkle katılacağı bir şölen olacaktır” dedi.


HER ŞEY PROFESYONEL

Festival Gebze’mizin göz bebeği olan kent meydanında yapılacaktır. 9 gün sürecek olan festival 25 Nisanda başlayacaktır.  Meydanda kurulacak olan stantlarda yöresel her şeyi bulabileceksiniz. Bu stantları kurarken sitemli Çalışmaya özel gösterdik. Her standı birbirinden farklı tutmaya özen gösterdik. Mesela her yerde köfte ekmek satan adamlar görmeyeceksiniz. Festivali köfte festivaline çevirmeyeceğiz. Yeme içme bölümümüz ayrı hediyelik eşya stantları ayrı olacak. Bu stantların kent meydanına dizimi özel mimarlar Tarafından belirleniyor. Yani gelişi güzel iş yapmıyoruz” diyerek festivalin ne kadar sağlam temeller üzerine atıldığını anlattı.

KENT KONSERE DOYACAK


Dev festivalde her gün birbirinden önemli sanatçıların konser vereceğinin müjdesini de veren Başkan Demirtaş, “Festivalde birde sahnemiz olacak ve bu sahnede her akşam konserler olacak. Konserlere katılım sağlayacak sanatçıları ilerleyen günlerde siz değerli basın mensupları ile paylaşacağız. Festivalin ilk ve son gününde tüm ülkede sevilen ve kabul görmüş isimlerin konser vermesini sağlamak için görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

ÖNCELİK GEBZELİ FİRMALARIN


Festivalde yer almak isteyen firmalarda Gebze bölgesinin esnafının çıkarlarını da gözettiklerinden bahseden Başkan Demirtaş, “Birde şunu da eklemek isterim. Türkiye'nin her tarafından özellikle Trabzon'dan bu festivale katılmak isteyen birçok firma var.  Stantların kiralanması ile alakalı organizasyon firmamıza öncelikli olarak Gebze bölgesi esnaflarımıza verilmesi konusunda kati olarak şart sunduk” diyerek bölge esnafına sahip çıktıklarını dile getirdi.

TRABZON'UN TÜRKİYE'NİN T'Sİ


Son günlerde Trabzon’u hedef alan mihraplara da gönderme yapan Başkan Demirtaş, “Trabzon'un kent olarak ülke duruşundan rahatsız olan bazı kesimlerin son günlerde yapmış olduğu karalama kampanyasını bu ve bunun gibi güzel işlerle bertaraf edeceğimize inanıyorum. Trabzon'un Türkiye'nin T'si olduğunu herkes bilir” diye konuştu.

1-055.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim